Viralul zilei: Gabriela Firea și Florentin Pandele dansează pe hitul verii, „Jerusalema”! „Am răspuns prompt provocării prietenilor” (VIDEO)

Publicat: 30/08/2020, 15:29
Actualizat: 30/08/2020, 16:05

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și soțul său, Florentin Pandele, care este primarul orașului Voluntari, din județul Ilfov, au dansat pe hitul verii, „Jerusalema”. Momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit viralul zilei.

Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, fiind preluat și de soțul său, alături de câteva explicații și îndemnuri.

„Am răspuns prompt provocării prietenilor – Jerusalema, varianta singuri acasă! ? Cine intră în joc? Postați 1-2 minute de dans pe melodia anului!”, a scris Gabriela Firea, făcând referire la fenomentul „Jerusalema Chalange”, care a cuprins deja întreaga lume.

„Jerusalema” este o melodie lansată în Africa de Sud, la sfârșitul lui 2019, de Master KG împreună cu Nomcebo. Piesa a devenit rapid hit în Africa de Sud, iar apoi s-a răspândit pe întreg globul, mai ales de când lumea se filmează cum dansează pe ea.

Astfel, #JerusalemaDanceChallenge a adunat mii de videoclipuri în care grupuri mai mari sau mai mici dansează pe melodie.

Filmulețele sunt postate pe toate rețelele de socializare, Facebook, Twitter sau TikTok, provenind din țări și locații de pe tot globul.

#JerusalemaDanceChallenge ajuns și în România!

Pompierii de la Detașamentul 2 Timișoara au fost și ei cuprinși de spiritul Jerusalema și au transformat curtea instituției într-un adevărat ring de dans, scrie tion.ro.

Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Banat s-au alăturat și ei mișcării Jerusalema Dance Challenge, care a devenit virală pe internet și a cuprins întreg globul.

„???? ???? ?? ????????? ?? ??? ???? ???????̆?????? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul ?????̦????????? 2 ?? ???????? ?????̦????! Sperăm ca acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au transmis cei de la ISU Banat pe pagina de facebook a instituției.

Primar și viceprimar filmați în timp ce dansau pe manele la o petrecere cu circa 20 de persoane: „Duşmanii politici au postat filmarea”

Primarul și viceprimarul comunei Ciucea, județul Cluj, au fost filmați în timp ce dansau alături de alți aproximativ 20 de oameni, la o aniversare, fără să respecte reguli de distanțare.

În timp ce un membru al partidului rival le critică momentul de relaxare, primarul liberal spune că nu a încălcat nicio regulă, fiind vorba despre o petrecere în spațiu deschis.

Povestea groparilor dansatori din Ghana, care au devenit meme pe timp de pandemie: „Staţi acasă sau dansaţi cu noi”

Imaginea pandemiei de coronavirus este reprezentată cu umor și cinsim de groparii din Ghana care dansează cu sicriul la o  înmormântare.

Deși țările din întreaga lume au asociat dansul groparilor cu ceea ce se întâmplă în cazul nerespectării restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus, povestea acestui ritual de înmormântare a devenit populară încă din anii 90.

Nana Otafrija Pallbearing & Waiting Services este o firmă care oferă funeralii deosebite în care 6 tineri dansează cu sicriul până la groapă. În prezent această firmă din Ghana are 100 de angajați, potrivit Washington Post.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?