Vlad Voiculescu, replică acidă pentru Firea: Să explice de ce nu se poate face transplant pulmonar. Nici măcar unul singur?

Vlad Voiculescu, replică acidă pentru Firea: Să explice de ce nu se poate face transplant pulmonar. Nici măcar unul singur?
Publicat: 17/04/2018, 17:44
Actualizat: 26/03/2019, 03:45

„Doamna Firea să spună care sunt afacerile mele în sănătate. Am același răspuns pentru dumneaei: să explice de ce nu se face transplant pulmonar. Spune că nu s-au găsit organe într-un an și jumătate. Serios? Pentru niciun transplant? Nici măcar unul singur?”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Vlad Voiculescu.

Gabriela Firea a declarat, marți, că îl va chema în instanță pe fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce asta i-a transmis pe Facebook că ar trebui „să intre în pământ de rușine” pentru cazul unei fetițe bolnavă grav, care nu a beneficiat de transplant pulmonar.

„Noi nu facem decât să investim într-un spital, nu facem rândul organelor la transplant și nu realizăm noi operațiile. Nu a existat organul care să fie donat. Fostul ministru al Sănătății făcea acuzații nefondate și încă o dată îi transmit că ne vom vedea în instanță, pentru că nu se poate juca la nesfârșit, de dragul unei cariere politice construite pe minciună”, a mai precizat Gabriela Firea.

Reacția edilului vine după ce, marți, Vlad Voiculescu a scris pe pagina sa de Facebook că primarul general și „gașca de domni de la Agenția de Transplant” ar trebui să intre în pământ pentru cazul unei fetițe grav bolnave.

„O femeie, o mamă, tocmai a aflat că nu mai există nicio șansă pentru fetița ei. De ce? Pentru că s-a născut și locuiește în locul greșit – într-o țară în care unii facem ceva pe el de vot iar alții – cei care sunt totuși aleși de cei care se duc la vot – fac ceva pe noi toți… și noi toți stăm ca proștii. În pământ ar trebui să intre de rușine Gabriela Firea, cea care a coordonat atacul împotriva celor care au arătat adevărul și împotriva AKH Viena în 2016. (…) Gabriela FIREA va trebui să plătească pentru ce a făcut. În pământ ar trebui să intre de rușine domnul Victor Zota, domnul Radu Deac și toată gașca de domni de la Agenția Națională de Transplant, cu toate titlurile lor universitare, care au acreditat în mod ilegal spitalul Sf. Maria și au blocat atâția ani intrarea României în Eurotransplant pentru a își proteja propriile interese. Cu toții ar trebui să își dea demisia astăzi. Pentru ce au făcut (și ce nu au făcut) în toți acești ani, sper să plătească cu vârf și îndesat!”, a precizat Vlad Voiculescu pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase