Zeci de români au plătit sute de lei pentru o petrecere „de fițe” pe un iaht. Oferta au găsit-o pe Facebook și tot acolo au aflat care este, de fapt, adevărul

Zeci de români au plătit sute de lei pentru o petrecere de fițe pe un iaht. Oferta au găsit-o pe Facebook și tot acolo au aflat care este, de fapt, adevărul
Publicat: 03/08/2017, 01:15
Actualizat: 08/08/2017, 15:56

Cu doar două zile înainte de îmbarcare, tinerii au fost anunțați pe o rețea de socializare că evenimentul s-a anulat și că își vor primi banii înapoi peste 2 săptămâni.

Zece tineri, îmbiați de anunțul de pe o rețea de socializare, au plătit imediat câte 300 de lei. Turiștii urmau să se îmbarce pe iaht în portul Tomis. Li s-a promis bufet suedez, băutură, distracție, DJ, dar și o petrecere până la 11 noaptea. Câteva zile mai târziu au primit prin curier biletele și brățările. Cu două zile înainte de plecare, organizatorii au anunțat tot pe internet că evenimentul se anulează.

„Nu mi s-a mai răspuns la telefon, doar anumite postări pe facebook în care spunea că „ne pare rău” șI cam atât. L-am sunat ieri de vreo 5-6 ori și nu mi-a răspuns la telefon”, spune unul dintre păgubiți, potrivit Digi 24.

Abia după ce petrecerea a fost amânată, oamenii au incercat să caute detalii despre firma organizatoare.

„Pe bilet scrie numele unei firme. Plus că apare și CUI-ul și când am intrat pe google să mă interesez de firmă, apărea ca o agenție imobiliară din Cluj. Alte persoane pe facebook s-au interesat de adresă și acolo există un service auto ceva între blocuri”, mai explică victimele acestei „țepe”, trei dintre ele depunând, deja, plângeri la poliție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase