Zodiacul chinezesc, 9-15 noiembrie 2020. O săptămână ocupată, pentru „Iepuri”

Zodiacul chinezesc, 9-15 noiembrie 2020. O săptămână ocupată, pentru „Iepuri”
O săptămână ocupată, pentru „Iepuri” (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 09/11/2020, 21:59

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 9-15 noiembrie!

Șobolan

Aceasta este o săptămâna excelentă pentru a planifica călătorii, o vacanță sau să cauți diverse opțiuni de studiu. Folosește-ți intuiția, mai bine, decât să asculți distorsiunile altora. Toată săptămâna vei fi împuternicit să faci progrese solide. Dacă o relație este în ape tulburi și trebuie clarificată, vei găsi cuvintele și acțiunile potrivite ca să faci o mare diferență. Rămâi deschis, în weekend!

Bivol

În această săptămâna trebuie să îți faci o promisiune ție însuți să te bucuri indiferent ce îți aduce fiecare zi. Poți găsi prieteni noi în mediul social în care te învârti sau poți întâlni un admirator când te aștepți mai puțin. Doar asigură-te că este genul de admirator pe care îl vrei înainte de a lăsa garda jos. Datoriile de familie te vor chema în weekend, dar va fi distracție și acolo.

Tigru

Energiile celeste ce răspund de sănătate sugerează să te ocupi de problemele medicale persistente sau de cele dentare. Unii își vor modifica regimul de dietă și vor face mai multă mișcare. Veți simți beneficiile acestor acțiuni mai repede decât credeți. Cei singuri, dar și cei în relații noi, trebuie să fie la înaintare pe ringul de dans și deschiși la noi oportunități.

Iepure

Ce săptămână ocupată ! Acum este rândul tău să preiei o parte din responsabilitățile familiei. În plus, munca și studiul au propriile lor provocări. Este important să nu permiți deadline-urilor să îți perturbe gândirea. Muncește metodic și rezultatele îți vor fi bune. După jumătatea săptămânii, vor fi întâlniri prietenești și poate și romantice. Starea de distracție se va extinde spre weekend.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase