Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tehnologie

Când va fi lansat iPhone 12 și după cât timp va fi disponibil în România

Când va fi lansat iPhone 12 și după cât timp va fi disponibil în România
Sursa foto: Techradar

Când va fi lansat iPhone 12 și după cât timp va fi disponibil în România. Este de așteptat ca Apple să lanseze două modele noi de iPhone în 2020, iar specialiștii spun că vor fi denumite cel mai probabil iPhone 12 și iPhone 12 Pro.

După ce gama iPhone 11 a adus foarte puține upgrade-uri, experții se așteaptă ca iPhone 12 să fie o schimbare uriașă pentru smartphone-ul Apple.

Noul iPhone 12 va fi lansat probabil în septembrie 2020

Ne aflăm încă la multe luni distanță de lansarea noilor iPhone-uri din 2020, care sunt așteptate în septembrie 2020, dar există deja zvonuri multiple despre dispozitivele viitoare, potrivit site-ului Macrumors.

Experții se așteaptă ca iPhone-urile lansate în 2020 să fie denumite iPhone 12 și iPhone 12 Pro dacă Apple urmează aceeași schemă de denumire pe care a folosit-o pentru gama de iPhone din 2019.

Cele două iPhone-uri din 2020 vor prezenta actualizări majore, introducând unele dintre primele modificări de design pe care le-am văzut de la lansarea iPhone X în 2017. Specialiștii se așteaptă la patru iPhone-uri în trei dimensiuni de afișaj, care ar putea avea formate de 5.4, 6.7 și 6.1. inci.

iPhone 12, primul model Apple pentru 5G

2020 va fi primul an în care Apple introduce suport 5G în iPhone, permițând noilor dispozitive să se conecteze la rețele 5G, care sunt mult mai rapide decât clasicele rețele LTE 4G.

După ce gama iPhone 11 a adus foarte puține upgrade-uri, experții se așteaptă ca iPhone 12 să fie o schimbare uriașă pentru smartphone-ul Apple, mai ales că e primul model din noua decadă, potrivit Techradar.com.

Noile iPhone 12 și iPhone 12 Pro vor avea probabil noi camere, un nou design și ecrane OLED. În acest moment, iPhone XR folosește ecran LCD, cu un consum mai mare de energie.

Dacă lansarea iPhone12 și iPhone 12 Pro se va face în septembrie în SUA, modelele vor fi disponibile în România încă din octombrie 2020.

Sursa foto: Techradar.com

Inchide