Pur și simplu ireal! Ce a găsit o turistă româncă în frigiderul din camera unui hotel de 3 stele din Eforie Sud

Pur și simplu ireal! Ce a găsit o turistă româncă în frigiderul din camera unui hotel de 3 stele din Eforie Sud
Pur și simplu ireal! Ce a găsit o turistă româncă în frigiderul din camera unui hotel de 3 stele din Eforie Sud
Publicat: 15/09/2022, 10:29
Actualizat: 15/09/2022, 10:44

Deziluzie totală pentru turistă care a optat pentru litoralul românesc în concediul din acest an. A plătit 740 de lei, pentru două nopți de cazare într-un hotel cotat cu 3 stele din Eforie Sud. În schimb, a primit „o cameră horror”.

Femeia povestește că a plătit 740 de lei, pentru două nopți de cazare, însă „camera a fost insalubră indiferent de prețul plătit”.

„Camera a fost horror! Deși hotelul e renovat în 2022, camera mirosea urât, avea infiltrații în peretele comun al camerei cu baia. Când făceam duș, apa curgea pur și simplu din baie în camera, apa se auzea picurând la toaletă încontinuu. Praf pe tăblia de la pat”, susține turista.

Ce a găsit o turistă româncă în frigiderul din camera unui hotel de 3 stele din Eforie Sud

Dar asta nu e tot. Când a deschis ușa frigiderului din camera a avut o surpriză total neplăcută.

„Când am tras perdeaua, a picat șina. În frigider am găsit un prosop ud…care mirosea îngrozitor! Am sunat să ni se dea o altă camera și nu am primit. Piscina arată bine însă, deși se laudă că este încălzită, apă este rece! Nu recomand! O mare țeapă având în vedere ce prețuri au!”, a scris ea, pe un grup de Facebook destinat turiștilor .

Pur și simplu ireal! Ce a găsit o turistă româncă în frigiderul din camera unui hotel de 3 stele din Eforie Sud
Pur și simplu ireal! Ce a găsit o turistă româncă în frigiderul din camera unui hotel de 3 stele din Eforie Sud

Sejur de coșmar pentru o familie de români într-o cabană din Văratec

O familie de români a avut parte de un sejur de coșmar petrecut într-o cabană din Văratec. Mesajul postat pe Facebook s-a viralizat rapid, iar cei care au citit povestea au tras concluzia că în România nu se știe ce înseamnă să faci turism.

Întâmplarea nefericită pentru familia respectivă a avut loc în poate cel mai frumos județ din țară, Neamț.

„Pe la ora 21, văd o lumină în geam”

Românii au povestit pe Facebook ce li s-a întâmplat, de la momentul cazării și mai ales până la check-out, când o altă „surpriză” avea să-i aștepte.

Am citit aici multe păreri care pe mine m-au ajutat, așa că am zis să scriu și eu poate cineva va dori să meargă acolo.

Am închiriat pt 3 zile Cabana cu Mesteceni din Văratec, jud. Neamț. Ne-a încântat faptul ca e izolată, pe un drum de țară, are curte generoasă, cu iarbă, cum ne-am dorit astfel încât să se poată plimba copilul si noi să stăm la aer curat. Cazarea ok, am găsit curatenie, nimic de zis, avand si nota mare pe booking unde am si facut rezervarea.

Paturile fiind mici, am hotarat sa dorm eu cu copilul într-una din camere și soțul în cealaltă. Pe la ora 21 vad o lumina în geam și aud vorbindu-se în curte dar nu puteam distinge. Ii spun soțului ca e cineva in curte, timp în care deja auzeam in magazia casei zgomot, 2 persoane vorbind. Deja soțul suna proprietara sa vada ce se întamplă. Aceasta i-a spus că a venit cineva sa ne aprinda focul, noi necerând nimanui asta, plus ca erau 20 de grade afara și nu ne-a anunțat nimeni ca urmeaza sa vina cineva.

Trecând peste sperietură, înainte sa facem check-out ul, cu 2 ore înainte de ora de check-out, persoana care se ocupă de cazare (deci nu proprietara) vine cu 2 persoane sa le arate camerele, noi fiind acolo. Le-am refuzat spunându-le ca pot face asta dupa ce eliberam. Cu doamnele inca in fața porții, persoana care se ocupă a decis ca este politicos sa le spuna doamnelor ca in prima seara, ei fiind binevoitori, au venit sa ne aprinda focul si noi am sunat la politie. Lucru total neadevarat. Am sunat proprietara sa intrebam ce se intampla si sa ii transmitem ca nu se face asa ceva fara sa ne anunte.

Povestea e mai lunga, dar am scurtat-o cât s-a putut. Vacanțe plăcute să aveți și fără incidente!”, este povestea care s-a viralizat rapid pe unul dintre cele mai populare grupuri de pe Facebook.

Cineva a comentat la postarea lor: „ Ăștia nu știu să facă turism și le strică vacanțele turiștilor…”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase