VIDEO | Ce vinovății îl urmăresc și azi pe Doru Octavian Dumitru. Comediantul a spus totul, la podcastul ALTCEVA: „Sunt lucruri la care mă gândesc”

Publicat: 19/11/2023, 12:59
Actualizat: 19/11/2023, 13:22

Comediantul Doru Octavian Dumitru a fost invitatul lui Adrian Artene la podcastul „Altceva”, în ediția de sâmbătă, 18 noiembrie. El a amintit, la un moment dat și despre vinovățiile din viața sa, care-l urmăresc și astăzi.

„Cred că am trăit în vină. Acum, am îndepărtat foarte multe lucruri, dar nu imi dau seama… ori vârsta mă face să nu mai fiu atât de tăios. Mai am tăișuri, însă nu le mai dau importanță pe termen lung. În (filmul-n.r.) «X-Men», Wolverine (personajul principal-n.r.) este cel care, după ce tragi în el și trece glonțul prin el… se repară, nu mai rămâne niciun semn. Asta e refacere, când nu mai rămâne niciun semn. În momentul în care rămâne o cicatice, aia îți aduce aminte”, a explicat Doru Octavian Dumitru, la podcastul Altceva.

De asemenea, el a recunoscut că mai sunt unele lucruri care încă îl apasă și nu este împăcat cu ele.

„Sunt lucruri la care mă gândesc și încerc să le pun pe niște rafturi, în sensul că asta s-a petrecut atunci. Hai să ne gândim ce era atunci, cum era atunci, ce era în jur, cum gândeau cei din jur, dacăa lucrurile erau acceptate, tolerate. (…) E ok să trăim cu ceea ce avem în noi. Avem și rău, avem și bun. Trebuie să merge, către partea umană, ceea ce înseamnă vulnerabilitate și trebuie să ținem cont că suntem perisabili. Atunci lucrurile sunt ok, dar dacă nu… ai mari surprize în viață și spui… «păi, eu nu trăiesc 5.000 de ani?» (…) Uneori, simți nevoia să stai într-un colț si stingi lumina!”, a mai spus el.

„Ediția de față este una pe care promit să o așez în ramă. Invitatul de astăzi este unul dintre cei mai iubiți actori din România, este actorul care se reinventează permanent, este actorul care este grăitor pe scenă și atunci când tace, este buricul pământului”, a spus Adrian Artene în deschiderea noului episod „Altceva”, difuzat sâmbătă, 18 noiembrie, pe canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”.

Pe parcursul a mai bine de 60 de minute, comediantul reușește, cu o dexteritate de artist, să jongleze între umor și adevăr, nepunând pe niciunul în fața celuilalt.

Deși între cei doi domni ai mediei românești contemporane se naște o discuție puternic profundă, pe parcurs, aceasta își limpezește greutatea și-l lasă la vedere treptat pe copilul Doru Octavian Dumitru, care vorbește cu emoție fericită de ai săi părinți, pe artistul Doru Octavian Dumitru, care mărturisește că publicul este cel care-i dă începutul și tot el îi dă finalul, pe soțul Doru Octavian Dumitru care nu uită să-și aducă în discuție soția, pe tatăl Doru Octavian Dumitru, pentru ca, în final, cu toții să-l descoperim pe omul Doru Octavian Dumitru.

Interesant, pe de altă parte, cum această discuție, conținut de podcast, se desfășoară ca și structură asemenea romanului „Ion”, de Liviu Rebreanu, simetric, ea începe cu o istorisire despre originile marelui comediant, despre părinți, și se termină la fel, cu adnotări tot despre ei, ceea ce ne poate îndreptății să spunem că cel mai nou episod de podcast realizat de Adrian Artene vorbește despre viața și activitatea lui Doru Octavian Dumitru de la origini… până la origini.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni