EXCLUSIV Când se deschide Pasajul de la Berceni de pe Centura Capitalei | VIDEO

Publicat: 15/08/2022, 20:15
Actualizat: 15/08/2022, 20:25

Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” când va fi dat în folosință pasajul de la Berceni.

La Pasajul Berceni de pe Centura Capitalei continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului agabaritic, care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului.

Ionel Scrioșteanu a anunțat în premieră, în emisiunea „Cu Gândul la București” – difuzată integral luni (15 august, ora 19.00) pe Gândul.ro, Facebook Gândul și YouTube Gândul că Pasajul Berceni va fi deschis începând din decembrie 2022.

„Pasajul de la Berceni este în stadiu destul de avansat, acolo autorizația a fost emisă din două părți, una pe zona Ilfov și una pe București – Sectorul 4 și din această cauză lucrările la rampa de urcare-coborâre  au început relativ târziu, dar cu o mobilizare bună și cu un ritm de șantier, sper eu, destul de bun în această toamnă, în luna decembrie a acestui an îl vom da în folosință fără probleme”, a declarat Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor la emisiunea „Cu Gândul la București”.

Pasaj de peste 30 de milioane de euro

Giratoriul suspendat DNCB – Șos. Berceni + lărgire la 4 benzi a centurii actuale costă 30,5 milioane de euro

Constructorul pasajului este asocierea Trameco SA (Selina) – Vahostav SK AS – Construcții Erbașu SA – Grafic Tends SRL

Contractul a fost semnat în martie 2019, iar termenul de finalizare este de 30 luni (6 luni proiectare și 24 luni execuție). Lucrările au fost începute în august 2020.

Emisiunea poate fi urmărită integral AICI, pe contul oficial de Youtube:

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A intrat în presă accidental, după ce a câștigat un concurs la un post local de televiziune din Constanța,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase