FOTO-VIDEO | Doi copii și un adult au ajuns la spital, după ce un microbuz școlar s-a ciocnit cu o mașină

Publicat: 11/02/2022, 08:48
Actualizat: 11/02/2022, 08:55

Doi copii și un adult au ajuns la spital, după ce un microbuz școlar s-a ciocnit cu o mașină, între localitățile Nireș și Unguraș, din județul Cluj.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localitățile Nireș și Unguraș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport scolar și un autoturism avariate, cu pasagerii ieșiți din acestea.

„Au fost consultați doi copii și doi adulți, de către echipajele de asistență medicală, dintre care un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult