GÂNDUL NEWS. Candidaturile lui Ludovic Orban și Florin Cîțu au fost acceptate (VIDEO)

Publicat: 26/08/2021, 20:30
Actualizat: 27/08/2021, 22:35

În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:30, vezi cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS, o emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante cinci subiecte ale momentului.

Ministrul Tineretului și Sportului a ratat podiumul

Eduard Novak a ocupat locul al 11-lea, în proba de contratimp 1.000 de metri din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo. Acesta a fost cronometrat timp de un minut, șase secunde și 918 miimi. Medalia de aur a fost obținută de un spaniol, care a stabilit și noul record mondial și paralimpic. Ministrul a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le mulțumește celor care au fost alături de el și se declară mulțumit de rezultatele obținute. La Jocurile Paralimpice de la Tokyo, România participă cu 7 sportivi, care concurează la tenis de masă, judo, atletism, ciclism și tir cu arcul. (Mai multe detalii aici…)

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a preluat poziția de șef interimar al Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București

Asta după ce l-a demis pe Bogdan Tănase, acum fostul șef al parcurilor din Capitală, în urma unei inspecții neanunțate la sediul ALPAB. În urmă cu câteva zile, în presă, au apărut mai multe imagini cu focarul de infecție și mizeria din parcul Cișmigiu. Edilul se declară nemulțumit de starea spațiilor verzi din București și anunță că se va ocupa de amenajarea acestora, chiar dacă în acest moment nu există bani de investiții. (Mai multe detalii aici…)

Muncitorii din Piatra Neamț au fost surprinși că asfaltează pe ploaie

Se pare că drumarii nu au lăsat ploaia să le strice planurile de reabilitare a străzilor şi au continuat să toarne asfalt. Mai mult decât atât, orașul se afla sub cod portocaliu de ploi torențiale atunci când a fost filmat. Imaginile au fost surprinse de un șofer care se afla în trafic și au fost postate pe rețelele de socializare. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. (Mai multe detalii aici…)

Candidaturile lui Ludovic Orban și Florin Cîțu au fost acceptate

Comisia de Organizare a Congresului PNL a anunţat că perioada pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al partidului s-a încheiat. Astfel că nu va exista și un al treilea candidat. Comitetele Directoare Judeţene, întrunite statutar, se vor pronunţa, prin vot secret, pentru susţinerea unui proiect de moţiune sau a ambelor proiecte până pe data de 17 septembrie.

După ce au mâncat bine într-un local din Cluj, au plecat cu banii în buzunar

Cinci tineri au fugit dintr-un pub fără să achite consumația de câteva sute de lei. Mai mult, au luat cu ei chiar și nota de plată. Au omis, însă un aspect. Cei cinci, trei fete și doi băieți, vorbitori de limba spaniolă, au fost surprinși de camerele de supraveghere cum au părăsit incinta localului, iar acum sunt căutați de proprietari. Reprezentanții barului au făcut publice fotografiile și au anunțat că sunt în căutarea grupului de spanioli nu pentru a recupera banii, ci…mai mult pentru a le da o lecție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase