VIDEO | Incident FABULOS la ședința Consiliului Local Sector 1. Un consilier a apărut în pielea goală. „Alberto, închide camera!”

Publicat: 24/02/2023, 11:02
Actualizat: 24/02/2023, 14:29

Un incident penibil a avut loc, vineri, în ședința Consiliului Local al Sectorului 1, unde, consilierul Alberto Caraian, care „lucra” de acasă, a apărut dezbrăcat pe imaginile live ale ședinței.

Update: PSD  a anunțat că Alberto Caraian și-a dat demisia: În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.
În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR.,
au transmis, vineri, reprezentanții PSD.

În momentul în care președintele de ședință a făcut apelul de prezență, consilierul PSD Alberto – Iosif Caraian a apărut live dintr-un duș, în pielea goală și ud.

„Alberto, închide camera”, i-a transmis un consilier lui Alberto Caraian, iar cei prezenți în sala de Consiliu au început să râdă copios.

După incident, Alberto Caraian a apărut din nou pe stream-ul de live al ședinței, dar de această dată îmbrăcat și într-o altă încăpere.

„Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări”

Cum s-a scuzat consilierul PSD:

„Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris pe pagina sa de Facebook Alberto Caraian.

Ședință de pomină…

După ce consilierul Alberto-Iosif Caraian a apărut dezbrăcat în timpul ședinței Consiliului Local al Sectorului 1, stârnind zâmbete și fiind invitat să închidă camera, momentele demne de ”Cascadorii Râsului” au continuat, transformând ședința într-una în care s-au intersectat zâmbetele și sfaturile ironice.

Consilierul Alberto-Iosif Caraian și-a închis camera după câteva secunde, fiind sfătuit de consilierul PNL Daniel Ciungu să ”aibă grijă de imagine”, moment în care fundalul a devenit negru, iar președintele de ședință a continuat să facă prezența.

Numele consilierului Alberto-Iosif Caraian a fost strigat din nou, dar nu a răspuns la prima interpelare, fiind apelat din nou. Totuși, câteva momente nu s-a mai auzit nimic în afară de replica: ”Și-a închis tot”.

Probleme și pentru o consilieră USR: „Sunteți cu Alberto?”

„Problemele tehnice” au continuat și în momentul în care președintele de ședință a rostit numele ”Iacob Oana”, consilierul Uniunii Salvați România nereușind să intre în legătură cu sala în care se desfășoară ședința de consiliu. În schimb s-au auzit câteva acorduri muzicale și, într-un final, a răsunat și vocea consilierului: ”Nu merge aplicația, eu apăs”, după care s-a instaurat din nou liniștea. Încercând să restabilească legătura, consilierul USR a întrebat dacă s-a auzit ceea ce a zis, confirmarea președintelui de ședință fiind însoțită de zâmbetele celor din sală. Mai mult, cineva a întrebat-o pe Ioana Iacob: „Sunteți cu Alberto?”, declanșând alte hohote de râs.

”Dar nu pot s-o-nchid, nu pot s-o-nchid, îmi cer mii de scuze”

Brusc, în scenariu intră, din nou, consilierul ”dezbrăcat” Alberto-Iosif Caraian, acesta făcând eforturi pentru a regla camera în așa fel încât să fie observat de toată lumea. Imaginea mișcată permanent a oferit doar tavanul camerei în care se afla consilierul, în timp ce președintele de ședință a continuat să facă ”prezența”. ”Alberto, închide camera, frate!”, s-a auzit o altă voce din sală.

”Dar nu pot s-o-nchid, nu pot s-o-nchid, îmi cer mii de scuze”, a insistat Alberto-Iosif Caraian, ”sunt răcit cobză, dar nu știu cum să-nchid, am intrat online…”. Ulterior, sunetul a fost ”tăiat”, iar înregistrarea nu a mai fost disponibilă, nici pe canalul de YouTube și nici pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1.

Vineri trebuia dezbătut bugetul Sectorului 1

Bugetul Sectorului 1 ar fi trebuit dezbătut vineri în ședința ordinară a Consiliului Local Sector 1. Proiectul apare pe convocatorul ședinței de vineri, însă, este foarte probabil să nu fie introdus pe ordinea de zi.

Surse din cadrul administrației Sectorului 1 au precizat pentru Gândul că proiectul de buget al Sectorului 1 pe anul 2023 ar putea suferi, vineri, un nou eșec, după ce săptămâna trecută a fost scos de pe ordinea de zi.

Se pare că nici de această dată proiectul nu ar avea avizele de la Comisiile de specialitate.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase