VIDEO | Cântărețul de muzică rap KTS Dre, ucis cu zeci de focuri de armă în Chicago

VIDEO | Cântărețul de muzică rap KTS Dre, ucis cu zeci de focuri de armă în Chicago
VIDEO | Cântărețul de muzică rap KTS Dre, ucis cu 64 de focuri de armă în Chicago, în timp ce era eliberat din închisoare / Foto: Capturi / Pixabay.com
Publicat: 12/07/2021, 21:35

Un rapper din Chicago a murit după ce a fost împușcat de 64 de ori în cap și alte părți ale corpului. Londre Sylvester, în vârstă de 31 de ani, a fost prins într-o ambuscadă sângeroasă, în timp ce ieșea dintr-o închisoare din Chicago.

Londre Sylvester, 31 de ani, cunoscut drept KTS Dre, a fost unul dintre cei împușcați, sâmbătă, în fața Penitenciarului Cook County din Little Vilage, Chicago.

Atacul armat a avut loc în timp ce Sylvester era eliberat din închisoare și purta un monitor de supraveghere la gleznă, scrie Chicago Tribune, citat de Daily Mail.

Sylvester Londre, asasinat în apropierea închisorii

Martorii au spus că doi indivizi înarmați au ieșit din mașină și au început să tragă în rapper, gloanțele nimerindu-l în față și în piept.

Anchetatorii au găsit cel puțin 59 de cartușe pe West 27th Street, vis a vis de închisoare.

Sylvester a fost dus la Spitalul Mount Sinari, dar medicii nu l-au putut salva. Rudele sale au primit vestea a doua zi dimineața.

Două femeii, rănite în atacul armat asupra lui KTS Dre

O femeie în vârstă de 60 de ani, care se afla alături de rapper, în momentul atacului armat, a suferit o rană la genunchi. Aceasta se află însă în afara oricărui pericol, la Spitalul Stroger, a anunțat poliția.

O altă femeie, de 30 de ani, a fost rănită la față, dar se află în stare bună. Duminică seară, nimeni nu era încă arestat pentru atacul asupra rapperului.

Sylvester a fost încarcerat pentru încălcarea condițiilor de eliberare pe cauțiune, după ce, în 2020, artistul a ajuns după gratii în urma unor acuzații de port ilegal de armă.

În momentul asasinării, rapperul avea o brățară de supraveghere electronică la picior.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase