VIDEO EXCLUSIV | Cât câștigă un șofer de la STB în mână, pe lună. Șeful STB: „Au fost și salarii de 8.000 de lei”

Publicat: 12/09/2022, 20:00

Adrian Criț, directorul general al STB, a anunțat, luni, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” că un angajat al Societății poate câștiga în mână chiar și 8.000 de lei pe lună. Este vorba de salariul de încadrare, plus orele suplimentare, potrivit șefului STB.

„Salariul de încadrare, plus sporurile, ne duceau în ianuarie către un venit net, minim, de 4.350 de lei pentru un conducător de vehicul. Vorbesc de conducători de autobuze, troleibuze, tramvaie.

În condițiile în care se lucrează ore suplimentare, condițiile cresc. Sunt ore plătite dublu, potrivit legislației în vigoare (…) Au fost situații în care s-a ajuns și la 6.000 sau chiar 8.000 de lei pe lună”, a declarat, luni, Adrian Criț, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” realizată de jurnalistul Nicolae Oprea.

Întreaga emisiune poate fi urmărită AICI:

 Angajații vor primi 10% în plus la salarii

Șeful STB a mai precizat că angajații Societății vor beneficia de o creștere salarială.

„Am decis, de la anul, din luna februarie, o creștere a salariului de încadrare pentru toți angajații cu 10 %. Totodată, tichetele de masă sunt majorate din luna septembrie a anului curent de la valoarea de 20 de lei pe zi la 30 de lei pe zi”, a mai dezvăluit Adrian Criț în emisiunea „Cu Gândul la București”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase