VIDEO| Imagini șocante în București. Un angajat al STB snopește în bătaie un biciclist și îi smulge șaua

Publicat: 12/04/2022, 18:15
Actualizat: 12/04/2022, 19:11

Un biciclist a fost snopit în bătaie de un angajat al Societății de Transport București (STB). Imaginile au fost surprinse, marți, pe Șoseaua Mihai Bravu și transmise pe adresa redacției de un cititior.

Potrivit martorului, biciclistul livra mâncare și pentru că circulația era blocată, tânărul nu avea pe unde să meargă.

Șoferul nervos a coborât din autobuzul 335 și i-a scos șaua bicicletei. Pe fundalul înregistrării, se aud oamenii din mijlocul de transport, în timp ce-l roagă pe șofer să-l lase pe tânăr în pace.

Gândul a solicitat un punct de vedere din partea STB. Până la momentul publicării imaginilor, nu am primit niciun răspuns.

Poliția Capitalei a informat că în acest caz a fost depusă o plângere și sunt efectuate cercetări pentru lovire sau alte violențe.

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă, un conflict, în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm urmatoarele:

În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Poliția Capitalei.