VIDEO | Prezentatorul TV Daniel Buzdugan, confesiuni în cadrul emisiunii ”Înapoi în viitor”: „Chiar și când greșesc, eu sunt genul de om care ridică mâna și zice: Da, am dat cu buzduganul în baltă”

Publicat: 24/09/2022, 20:09
Actualizat: 24/09/2022, 20:22

Prezentatorul TV Daniel Buzdugan, dar și vocea pe care o auzi zilnic la Radio, a fost invitatul Andreei Perminova în cadrul emisiunii ”Înapoi în viitor”, care va fi difuzată în fiecare săptămână pe platforma csid.ro. Buzdugan a destăinuit cum a ajuns la o carieră în media după ce a fost funcționar în bancă. 

Invitatul primei ediții, Daniel Buzdugan, a povestit cum și-a început cariera în radio, dar și care crede că este „rețeta” succesului său.

„Am renunțat la jobul în bancă, deși colegii mi-au spus să rămân în bancă, pentru că pot face și teatru. Eu făceam acolo un fel de stand-up comedy –  colegii râdeau, se distrau . Dar mi-am dat demisia și am plecat să fac facultatea de teatru. Dar acolo abia se înființase un post de radio local – au dat un concurs – la care m-am prezentat și eu. Și când am văzut coada de sute de băieți și fete, am spus că nu am ce căuta aici. Eu sunt la teatru. Colegul meu a rămas la examenul respectiv, a intrat și la teatru. Și după un timp a început să mă invite la emisiune. Iar patronii m-au invitat ulterior să fac propria emisiune. Apoi am ajuns în Iași, unde am făcut cu Andreea marin Țara lui Piticot și alte emisiuni. După care am ajuns la Radio Contact și de acolo la București. M-au „curtat” cam 2 ani de zile cei de la Radio 21 cum era atunci. Eu nu aveam chef să plec atunci pentru că scriam și la un ziar. Eram redactor șef adjunct la Jurnalul”, a povestit Buzdugan.

El crede că succesul său s-a datorat faptului că este consecvent „pentru că sunt oameni mult mai talentați decât mine, mult mai spontani”.

„Însă când îți place ceea ce faci ești perseverent. Verile, când prietenii mei erau la bairame, la petreceri, eu stăteam la butoane.

Oamenii simt și se regăsesc în noi pentru că naturalețea are prioritate. Sigur, am fost și criticat, dar în momentul când ai o relație bună cu familia și cu 2-3 prieteni și când n-ai greșit în fața lui Dumnezeu ești ok cu tine. Chiar dacă oamenii din jur văd altceva sau percep altceva. Chiar și când greșesc, eu sunt genul de om care ridic mâna și zic: da, am dat-o în baltă, am dat cu buzduganul în baltă și încerc să trec peste asta și să mă corectez. Și de fiecare dată mă gândeam că oamenii care te critică poate că au dreptate. Eu am un principiu: se spunem că suntem oglinda lui Dumnezeu. Adică Dumnezeu ne-a făcut după chipul și asemănarea Lui. Numai că în momentul ăsta suntem o oglindă spartă. Suntem bucăți de adevăr. Și adevărul meu e  altul decât al celuilalt. Dar trebuie să ne adunăm să vedem ce ne poate apropia”, mai destăinuie Buzdugan.

Urmărește interviul integral cu Daniel Buzdugan, doar pe canalul de Youtube.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase