VIDEO ȘOCANT | Un tânăr îl snopește în bătaie pe un client al unei terase din Bacău. Nu se mai oprește din loviturile sălbatice

Publicat: 16/06/2022, 13:45

Incidentul scandalos a avut loc pe terasa unui bar din Bacău, sub privirile mai multor martori care nu au putut interveni pentru a-l salva pe bătrân de pumnii și picioarele agresorului.

Potrivit polițiștilor băcăuani, agresorul, în vârstă de 29 de ani, avea asupra lui un cuțit pe care ”l-a afișat” în fața clienților pentru a-i intimida.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe terasa barului se poate vedea cum scandalagiul, cu o sticlă în mână, sare gardul terasei și îl atacă cu pumnii pe un bătrân care încearcă să se apere cu un scaun, dar cade secerat pe podeaua terasei în urma loviturilor primite.

Deși bărbatul este căzut și pare să fie inconștient, tânărul continuă să-l lovească cu picioarele, sub privirile clienților. Când, totuși, un bărbat își face curaj și vrea să-l salveze pe bătrân, acesta este aruncat la pământ.

Bătăușul se răzgândește și se întoarce cu altă serie de pumni

La un moment dat, scandalul părea că s-a oprit, dar bătăușul se răzgândește și se întoarce cu altă serie de pumni pe care-i aplică bătrânului care nu mai are nicio putere, căzut la pământ.

”La data de 15 Iunie a.c, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetări s-a stabilit că, la data de 12 iunie a.c, tânărul s-ar fi deplasat la un bar din Bacău, având asupra sa un obiect înțepător pe care l-ar fi prezentat ostentativ clienților. De asemenea, bănuitul ar fi distrus un geam al terasei, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat o persoană în vârstă de 65 de ani”, a declarat subcomisar Cătălina Pădurau, reprezentant al IPJ Bacău.