• Publicat:
  • Actualizat:
Vremea

Vreme deosebit de caldă în țară și în Capitală. Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică

Vreme deosebit de caldă în țară și în Capitală. Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică
Detalii în articol

Sâmbătă, la nivelul întregii țări, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor.

„Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat la munte vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe Litoral iar cele minime se vor situa între 2 și 14 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase izolat va fi ceață. La București, vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult dimineața și noaptea iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade iar cea minimă va fi de 8-10 grade”, potrivit ANM.

Duminică, remea va fi predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în cea mai mare parte a țării.

„În regiunile nordice, estice, centrale precum și la munte cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara dar numai izolat vor fi ploi de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vîntul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, ușor mai ridicate în extremitatea sudică a teritoriului iar cele minime se vor situa între 4 și 15 grade. Deasemenea dimineața și noaptea vor fi izolat condiții de ceață îndeosebi în depresiunile intra-montane. Duminică, vremea la București va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, vânt slab până la moderat și o maximă de 26, 27 de grade iar minima duminică spre luni va fi de 10-12 grade”, a explicat meteorologul de serviciu

Inchide