VREMEA 14 ZILE ANM. Ploi și burnițe la București, ninsori la munte. Prognoza METEO 7-20 decembrie

VREMEA 14 ZILE ANM. Ploi și burnițe la București, ninsori la munte. Prognoza METEO 7-20 decembrie
Publicat: 07/12/2015, 15:45

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 BUCUREȘTI ȘI MUNTENIA

Intervalul de prognoză va fi caracterizat de valori termice peste cele specifice în luna decembrie. Astfel, ziua vor fi în medie 4 la 9 grade, iar noaptea valori ușor pozitive (0…3 grade) la început, apoi preponderent negative, cu -4…-2 grade, mediat pe regiune, scrie B365.

VREMEA 15 ZILE BUCUREȘTI. La sfârșitul celor două săptămâni, va fi posibilă o răcire a vremii care să determine un regim termic mai apropiat de cel normal al perioadei.

În jurul datei de 10 decembrie vor fi posibile ploi neînsemnate cantitativ și burnițe, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește după data de 17 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 LA MUNTE

VREMEA 15 ZILE BRAȘOV. În cea mai mare parte a intervalului, dar cu precădere în primele zile, valorile termice se vor
situa peste norma termică a perioadei, cu maxime diurne în general pozitive, în medie de 0…5 grade și minime de -5…-2 grade. Temperaturi mai scăzute sunt estimate în jurul datei de 10 decembrie și posibil la sfârșitul celor două săptămâni.

În perioada 9-10 decembrie vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, iar probabilitatea pentru precipitații va crește din nou după data de 16 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 BANAT

În cea mai mare parte a intervalului de prognoză se vor înregistra temperaturi maxime, în medie regională, de 5…9 grade, valori ce caracterizează o vreme ușor mai caldă decât normal pentru luna decembrie. Temperaturi diurne mai coborâte, dar în limitele climatologic specifice, vor fi posibile în perioada 11-13 decembrie, dar și spre sfârșitul celor două
săptămâni de referință, când sunt estimate valori de 3…5 grade, mediat pe regiune.

Mediile minimelor vor fi în general ușor peste pragul de îngheț, 0 la 3 grade, exceptând intervalul 12-16 decembrie când vor predomina valorile negative, de altfel normale pentru data calendaristică.

În jurul datei de 9 decembrie vor fi ploi slabe, locale, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou după data de 16 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 CRIȘANA

Regimul termic diurn va fi caracterizat -în cea mai mare parte a intervalului de prognoză- de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei, cu medii regionale ale maximelor de 5…8 grade. Temperaturi mai coborâte, dar apropiate de mediile multianuale, vor fi posibile în perioada 11-13 decembrie, dar și spre sfârșitul celor două săptămâni de referință, când sunt esimate valori mediate de 2…5 grade. În privința minimelor nocturne, sunt de așteptat valori în general ușor peste pragul de îngheț, 0 la 3 grade, exceptând intervalul 12-15 decembrie, când vor predomina temperaturile negative.

În jurul datei de 9 decembrie vor fi ploi slabe, locale, apoi probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere după data de 16 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 TRANSILVANIA

În mare parte a intervalului de prognoză, temperaturile maxime se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, cu valori medii de 3…6 grade.

Temperaturi diurne ușor mai coborâte, dar în limitele climatologic specifice, vor fi posibile spre sfârșitul celor două săptămâni de referință. Minimele termice vor fi ușor negative și se vor încadra, în medie regională, între -3 și 0 grade, cu valori posibil mai scăzute, dar apropiate de norma pentru a doua decadă a lunii în curs, în perioada 12-16 decembrie.

În intervalul 9-10 decembrie, local se vor semnala precipitații mixte, slabe, apoi probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou începând din 16 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 MARAMUREȘ

În cea mai mare parte a intervalului de prognoză, se vor înregistra medii regionale ale maximelor termice de 4…7 grade, valori ce caracterizează o vreme ușor mai caldă decât normal pentru luna decembrie. Temperaturi diurne mai coborâte vor fi posibile în perioada 11-13 decembrie, dar și în a doua săptămână, când sunt esimate valori de 2…4 grade, mediat pe regiune. Mediile minimelor vor fi în general în jurul a 0 grade, exceptând intervalul 12-16 decembrie când vor predomina valorile negative, de -4…-2 grade, de altfel normale pentru data calendaristică.

În intervalul 9-10 decembrie vor fi precipitații slabe, predominant ploi, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou după data de 15 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 MOLDOVA

La începutul intervalului de referință, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice în luna decembrie, fiind de așteptat, în medie pe regiune, maxime de 5…9 grade și minime în jurul a 0 grade. După data de 14 decembrie se estimează o răcire a vremii ce va determina înregistrarea unor temperaturi maxime apropiate de cele normale, respectiv 2…5 grade, în timp ce minimele nocturne se vor menține mai ridicate decât mediile multianuale caracteristice.

În jurul datei de 10 decembrie local vor fi ploi sau lapoviță, neînsemnate cantitativ, iar probabilitatea pentru precipitații va crește după data de 17 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 DOBROGEA

Intervalul celor două săptămâni va fi caracterizat de valori termice peste cele specifice în luna decembrie. Astfel, ziua vor fi în medie 5 la 9 grade, iar noaptea valori ușor pozitive, în marea lor majoritate între 1 și 3 grade. La sfârșitul perioadei de referință va fi posibilă o răcire a vremii care să determine un regim termic mai apropiat de cel normal al perioadei.

În jurul datei de 10 decembrie vor fi posibile ploi slabe, apoi probabilitatea pentru precipitații va crește după data de 16 decembrie.

VREMEA 15 ZILE, CONFORM ANM. PROGNOZA METEO 7-20 DECEMBRIE 2015 OLTENIA

Vremea va fi în general caldă pentru această perioadă. Astfel, ziua vor fi în medie 6 la 9 grade (valori chiar mai ridicate în primele 2 zile), iar noaptea se vor înregistra temperaturi ușor pozitive (0…3 grade) la început, apoi sub pragul de îngheț, cu -3…-1 grad, mediat pe regiune.

La sfârșitul celor două săptămâni, este estimată o răcire a vremii care să determine un regim termic mai apropiat de cel normal al perioadei.

Probabilitatea pentru precipitații va crește după data de 17 decembrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Descoperiți ce se ascunde în construcția unui model de masă rece de top