VREMEA: Prognoza meteo pentru mini-vacanța de 1 Mai. Cum va fi vremea la munte și la mare în următoarele zile

VREMEA: Prognoza meteo pentru mini-vacanța de 1 Mai. Cum va fi vremea la munte și la mare în următoarele zile
Publicat: 30/04/2015, 14:57
Actualizat: 27/09/2018, 20:07

ÎN ȚARĂ( vineri): Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua înregiunile esticeși în zonele de deal și munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Începând din orele amiezii și mai ales pe parcursul nopții, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde pe arii din ce în ce mai extinse vor fi averse, izolat mai însemnate cantitativ. Izolat vor fi descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în depresiuni și pe litoral și 24 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între4 și 13 grade.

ÎN ȚARĂ(sâmbătă): Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice pe arii extinse, îndeosebi ziua, în vestul,centrul și nordul teritoriului, precum și în zona montană, iar în celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala local,mai alesdupă-amiaza și la începutul nopții. Izolat, cu precădere la deal și la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei și 19..20 grade, local, în regiunile extracarpatice. Temperaturile minime se vor încadra, în general,între6 și 12 grade.

LA BUCUREȘTI(vineri): Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

LA MUNTE(vineri): Vremea va fi normală din punct de vedere termic. În timpul zilei vor fi unele înnorări și, pe arii restrânse, cu precădere în Carpații Meridionali, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În a doua parte a nopții, nebulozitatea se va accentua treptat dinspre vest și pe arii extinse se vor semnala averse, izolat mai însemnate cantitativ. Izolat vor fi descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va avea intensificări trecătoare.

LA MUNTE(sâmbătă): Vremea va fi instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și pe arii extinse, îndeosebi ziua, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Valorile termice vor fi ușor mai scăzute față de cele din ziua precedentă.

LA MUNTE(duminică): Vremea se va încălzi și se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe, de scurtă durată, ziua în Carpații Orientali și în grupele estice ale Meridionalilor, iar noaptea, izolat, în Carpații Occidentali. Vântul va prezenta intensificări în cursul zilei.

LA MARE(vineri): Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul zilei, dar șansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 19 de grade, iar cele minime între 11 și 12 grade.

Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 11 și 14 grade.

LA MARE(sâmbătă): Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, mai mult noros dupa-amiaza si noaptea cand, temporar, vor fi averse în general slabe, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 17 de grade, iar cele minime între 11 și 12 grade.

Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 11 și 14 grade.

LA MARE(duminică): Vremea, in ameliorare ca aspect, va deveni in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 20 grade, iar cele minime între 10 și 11 grade.

Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 11 și 14 grade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”