Vremea se încălzește! Miercuri vor fi 14 grade Celsius

Redactor:
Nicolae Oprea
Prognoza meteo 27 ianuarie 2019. Vremea se încălzește. Vezi cât de repede vor fi 14 grade Celsius în termometre

Vremea se încălzește rapid. Marți și miercuri, în sud-estul țării, temperaturile vor ajunge la 14 grade Celsius. Odată cu încălzirea vremii, se va topi și poleiul de pe străzi.

„Temperaturile cresc în următoarea periodă, mai ales în partea sud-estică a țării, îndeosebi în Dobrogea, unde vom avea temperaturi și de 14 grade Celsius, în zilele de marți și miercuri. Deci temperaturi cu 10 grade mai mari față de normal. În rest, cresc temperaturile, dar nu așa de spectaculos ca în Dobrogea. În București, luni vor fi cam 3-5 grade, marți 5-7 grade, iar miercuri 7-9 grade,” anunță Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu în cadrul Admnistrației Naționale de Meteorologie.

De marți, revin precipitații în toate zonele țării, însă poleiul se va depune doar izolat.

„Momentan nu mai așteptăm precipitații, avem o ameliorare în acest sens, până luni seară, când vor fi ploi, dar pe partea vestică a țării. Și izolat ar putea să apară din nou poleiul, dar nu depuneri semnificative ca până acum. De marți, vor fi precipitații în toate zonele țării și ninsori la munte, la peste 1.400 de metri. Izolat, ar mai putea să apară poleiul, dar nu la intensitatea celui de acum,” mai spune Huștiu.

Duminică noapte, în București, vor fi temperaturi negative, de minus 4 grade.

Harta meteo 27 ianuarie 2019

 

Inchide