Mesajul Alexandrei Stan – „Nu bate, mai bine cântă” – se aude și la Valea Screzii

Mesajul Alexandrei Stan - Nu bate, mai bine cântă - se aude și la Valea Screzii
Publicat: 25/11/2013, 21:57
Actualizat: 30/07/2014, 00:07

Mesajul Alexandrei Stan – Nu bate, mai bine cântă ! – s-a auzit sâmbătă la Valea Plopului și la Valea Screzii, în centrul social condus de preotul Nicolae Tănase, unde trăiesc astăzi 403 suflete – copii abandonați, copii fără părinți pe care nimeni nu-i vrea, copii abia născuți, mame în dificultate ori bătrâni lăsați de oameni fără suflet pe marginea drumului. Artista i-a adunat pe cei mici într-una din casele din vale și le-a citit din Amintiri din copilărie, fragmentul La cireșe spre amuzamentul piticilor care habar nu aveau cine este povestitoarea. Și pentru cei mai mari dintre ei, Alexandra a avut un cadou – vocea ei. Artista le-a cântat refrene din piesele care i-au devenit hit.

Mai mult, le-a testat copiilor și vocea, pentru că are un plan pentru ei. Să pregătească împreună cu o profesoară de canto colinde și să le cânte cu bucurie de Crăciun.

„În viață nu poți să treci doar prin evenimente fericite”, spune artista care, în vara acestui an, a fost agresată de managerul ei, Marcel Prodan. „Am învățat că este foarte important să nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, să nu lăsăm pe nimeni să profite de un moment în care suntem vulnerabili”, a declarat la câteva săptămâni după incident Alexandra, care a devenit imaginea unei campanii împotriva violenței în familie inițiată de Poliția Capitalei.

Cântăreața promovează mesajul campaniei printre tineri, primii care ar trebui să fie informați. „Dacă ei sunt bine informați, vor ajunge să fie nici agresați, nici agresori și cred că este foarte important. (…) Sunt multe acțiuni pe care le derulăm în prezent în cadrul campaniei și trebuie să le organizăm. Violența cred că este cel mai urât lucru care se poate întâmpla pe pământ unui om, indiferent că este fizică sau psihică”, afirmă artista. .

Știe că violența în familie este foarte prezentă în România, fapt ce o face să fie mai motivată în ceea ce înseamnă campania „Nu bate! Mai bine cântă!”. „În mod cert le spun victimelor că este momentul să spună STOP! Abuzul emotional, jignirile, comportamentul nepotrivit, bătăile, nu inseamna iubire. Niciodată acestea nu vor însemna iubire. Îmi doresc foarte mult să fiu implicată activ în campanii sociale. Sunt deja ambasador antidrog, am început o campanie socială împotriva violenței în familie și chiar îmi doresc ca cei care mă apreciază să vadă dincolo de aparențe. Această campanie începută de la sfârșitul acestei veri, mi-a arătat o lume neștiută de mine, o lume a violenței, a lipsurilor și a suferinței. Vreau ca persoanele abuzate să vadă în mine un sprijin. Le spun tinerilor că violența reprezintă un flagel, dar că stă în puterea noastră, a tuturor, să lupătm împotriva lui.”

În vârstă de 24 de ani, Alexandra Stan a lansat primul ei single, „Lollipop (Param Pam Pam)”, în 2009. Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional uriaș, devenind un hit și fiind inclus în topuri muzicale din țări precum Noua Zeelandă, Marea Britanie, Australia, Canada și SUA. Și-a lansat albumul de debut, „Saxobeats”, în august 2011. În 2012, ea a lansat piesa „Lemonade”, înregistrând aproape 47.000.000 de vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa a ajuns în România. Ploi și vijelii în...
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Reacția virală a unei turiste din Marea Britanie când a văzut cât costă o cafea...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Vremea 21 mai - 17 iunie 2024. Urmează temperaturi de 30 de grade Celsius, dar şi...
Breaking news despre Florin Piersic!
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cum îți dai seama că mașina ta este urmărită prin GPS?
Curtea Penală Internaţională solicită mandate de arestare pentru premierul Netanyahu şi Yahya Sinwar - liderul...
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Care a fost, de fapt, cauza infecției la genunchi a lui Florin Piersic
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
O descoperire cuantică ar putea încărca bateriile într-o clipită
×