Mesajul Alexandrei Stan – „Nu bate, mai bine cântă” – se aude și la Valea Screzii

Mesajul Alexandrei Stan - Nu bate, mai bine cântă - se aude și la Valea Screzii
Publicat: 25/11/2013, 21:57
Actualizat: 30/07/2014, 00:07

Mesajul Alexandrei Stan – Nu bate, mai bine cântă ! – s-a auzit sâmbătă la Valea Plopului și la Valea Screzii, în centrul social condus de preotul Nicolae Tănase, unde trăiesc astăzi 403 suflete – copii abandonați, copii fără părinți pe care nimeni nu-i vrea, copii abia născuți, mame în dificultate ori bătrâni lăsați de oameni fără suflet pe marginea drumului. Artista i-a adunat pe cei mici într-una din casele din vale și le-a citit din Amintiri din copilărie, fragmentul La cireșe spre amuzamentul piticilor care habar nu aveau cine este povestitoarea. Și pentru cei mai mari dintre ei, Alexandra a avut un cadou – vocea ei. Artista le-a cântat refrene din piesele care i-au devenit hit.

Mai mult, le-a testat copiilor și vocea, pentru că are un plan pentru ei. Să pregătească împreună cu o profesoară de canto colinde și să le cânte cu bucurie de Crăciun.

„În viață nu poți să treci doar prin evenimente fericite”, spune artista care, în vara acestui an, a fost agresată de managerul ei, Marcel Prodan. „Am învățat că este foarte important să nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, să nu lăsăm pe nimeni să profite de un moment în care suntem vulnerabili”, a declarat la câteva săptămâni după incident Alexandra, care a devenit imaginea unei campanii împotriva violenței în familie inițiată de Poliția Capitalei.

Cântăreața promovează mesajul campaniei printre tineri, primii care ar trebui să fie informați. „Dacă ei sunt bine informați, vor ajunge să fie nici agresați, nici agresori și cred că este foarte important. (…) Sunt multe acțiuni pe care le derulăm în prezent în cadrul campaniei și trebuie să le organizăm. Violența cred că este cel mai urât lucru care se poate întâmpla pe pământ unui om, indiferent că este fizică sau psihică”, afirmă artista. .

Știe că violența în familie este foarte prezentă în România, fapt ce o face să fie mai motivată în ceea ce înseamnă campania „Nu bate! Mai bine cântă!”. „În mod cert le spun victimelor că este momentul să spună STOP! Abuzul emotional, jignirile, comportamentul nepotrivit, bătăile, nu inseamna iubire. Niciodată acestea nu vor însemna iubire. Îmi doresc foarte mult să fiu implicată activ în campanii sociale. Sunt deja ambasador antidrog, am început o campanie socială împotriva violenței în familie și chiar îmi doresc ca cei care mă apreciază să vadă dincolo de aparențe. Această campanie începută de la sfârșitul acestei veri, mi-a arătat o lume neștiută de mine, o lume a violenței, a lipsurilor și a suferinței. Vreau ca persoanele abuzate să vadă în mine un sprijin. Le spun tinerilor că violența reprezintă un flagel, dar că stă în puterea noastră, a tuturor, să lupătm împotriva lui.”

În vârstă de 24 de ani, Alexandra Stan a lansat primul ei single, „Lollipop (Param Pam Pam)”, în 2009. Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional uriaș, devenind un hit și fiind inclus în topuri muzicale din țări precum Noua Zeelandă, Marea Britanie, Australia, Canada și SUA. Și-a lansat albumul de debut, „Saxobeats”, în august 2011. În 2012, ea a lansat piesa „Lemonade”, înregistrând aproape 47.000.000 de vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale