Mădălina Ghenea neagă implicarea în „Dosarul prostituatelor de lux”

Mădălina Ghenea neagă implicarea în Dosarul prostituatelor de lux
Publicat: 10/02/2015, 17:52
Actualizat: 20/05/2015, 22:13

După ce Lavinia Despa, una dintre persoanele cercetate pentru proxenetism în dosarul prostituatelor de lux folosește numele de Ghenea într-o discuție cu un potențial client, în presă au apărut speculații conform cărora Mădălina Ghenea ar fi implicată în acest scandal, în care au fost invocate numele unor asistente TV, care au fost de altfel și audiate.

Într-un comunicat transmis MEDIAFAX, Mădălina Ghenea spune că aceste afirmații sunt contrare adevărului, afectându-i în mod nemeritat imaginea și activitatea profesională.

„Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (așa numitul „dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obține o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calități procesuale a subsemnatei în acest dosar”, spune fotomodelul.

Ea precizează că nu a permis niciodată, niciunei persoane să îi propună, direct sau indirect, întreținerea de relații sexuale contra unor sume de bani.

Ghenea spune că, începând cu anul 2009, Lavinia Despa i-a scris în mai multe rânduri pe rețeaua de socializare Facebook, adresându-i complimente.

„În cadrul acestei rețele, subsemnata am 250.000 de utilizatori care îmi urmăresc postările (engl. followers), cu care comunic regulat în mod amical, dar sumar. Discuțiile cu domnișoara Lavinia Despa nu au depășit acest cadru, iar domnișoara Despa poate confirma acest lucru”, precizează Mădălina Ghenea.

În ceea ce privește afirmațiile referitoare la implicarea sa în acest dosar, Mădălina Ghenea afirmă: „Dincolo de starea de șoc cauzată de o asemenea acuzație, contractele de publicitate pe care le derulez sunt afectate în mod direct de astfel de susțineri cu scop defăimător”.

Ea avertizează că va întreprinde toate demersurile legale necesare pentru tragerea la răspundere a autorilor declarațiilor defăimătoare, precum și a tuturor publicațiilor care acceptă să propage astfel de calomnii.

Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Trașcă au fost audiate, în 5 februarie, la Secția 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism.

Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Ramona Popescu, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin și Diana Nicoraș au fost reținute în acest dosar.

Anchetatorii au folosit ca probe, pe lângă interceptări și audieri de martori, mesaje transmise pe Facebook, comunicări de la mai multe hoteluri și de la ANAF și ITM.

Potrivit referatului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a proba infracținile de proxenetism, la dosar au fost depuse, pe lângă declarațiile mai multor martori și stenogramele unor convorbiri telefonice, și comunicări de la la mai multe hoteluri din București, dar și de la instituții publice, precum Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Inspectoratul Teritoarial de Muncă (ITM).

Anchetatorii au cerut informații de la ANAF și ITM pentru a proba faptele de prostituție, întrucât, potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-și câștige existența numai din întreținerea de relații sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă.

Printre discuții, este și cea dintre Lavinia Despa și un bărbat. Bărbatul întreabă: „Da” cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?”, Despa răspunzând: „Vorbesc pe… (neinteligibil)… Cu ea vorbesc tot timpul!”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat...
Prognoză ciudată emisă de Accuweather pentru România. Se anunță vremuri tulburi
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
BANII românilor sunt verificați. Statul CONFISCĂ tot. Legea pe care ești obligat să o respecți
Marele secret al checului. Ingredientul care schimbă tot
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cum va fi vremea în luna mai: Temperaturi peste medie și precipitații variabile
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
(P) Importanța Pavelelor de Cauciuc: O Alegere Durabilă și Versatilă pentru Diverse Aplicații