Mădălina Ghenea neagă implicarea în „Dosarul prostituatelor de lux”

Mădălina Ghenea neagă implicarea în Dosarul prostituatelor de lux
Publicat: 10/02/2015, 17:52
Actualizat: 20/05/2015, 22:13

După ce Lavinia Despa, una dintre persoanele cercetate pentru proxenetism în dosarul prostituatelor de lux folosește numele de Ghenea într-o discuție cu un potențial client, în presă au apărut speculații conform cărora Mădălina Ghenea ar fi implicată în acest scandal, în care au fost invocate numele unor asistente TV, care au fost de altfel și audiate.

Într-un comunicat transmis MEDIAFAX, Mădălina Ghenea spune că aceste afirmații sunt contrare adevărului, afectându-i în mod nemeritat imaginea și activitatea profesională.

„Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (așa numitul „dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obține o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calități procesuale a subsemnatei în acest dosar”, spune fotomodelul.

Ea precizează că nu a permis niciodată, niciunei persoane să îi propună, direct sau indirect, întreținerea de relații sexuale contra unor sume de bani.

Ghenea spune că, începând cu anul 2009, Lavinia Despa i-a scris în mai multe rânduri pe rețeaua de socializare Facebook, adresându-i complimente.

„În cadrul acestei rețele, subsemnata am 250.000 de utilizatori care îmi urmăresc postările (engl. followers), cu care comunic regulat în mod amical, dar sumar. Discuțiile cu domnișoara Lavinia Despa nu au depășit acest cadru, iar domnișoara Despa poate confirma acest lucru”, precizează Mădălina Ghenea.

În ceea ce privește afirmațiile referitoare la implicarea sa în acest dosar, Mădălina Ghenea afirmă: „Dincolo de starea de șoc cauzată de o asemenea acuzație, contractele de publicitate pe care le derulez sunt afectate în mod direct de astfel de susțineri cu scop defăimător”.

Ea avertizează că va întreprinde toate demersurile legale necesare pentru tragerea la răspundere a autorilor declarațiilor defăimătoare, precum și a tuturor publicațiilor care acceptă să propage astfel de calomnii.

Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Trașcă au fost audiate, în 5 februarie, la Secția 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism.

Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Ramona Popescu, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin și Diana Nicoraș au fost reținute în acest dosar.

Anchetatorii au folosit ca probe, pe lângă interceptări și audieri de martori, mesaje transmise pe Facebook, comunicări de la mai multe hoteluri și de la ANAF și ITM.

Potrivit referatului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a proba infracținile de proxenetism, la dosar au fost depuse, pe lângă declarațiile mai multor martori și stenogramele unor convorbiri telefonice, și comunicări de la la mai multe hoteluri din București, dar și de la instituții publice, precum Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Inspectoratul Teritoarial de Muncă (ITM).

Anchetatorii au cerut informații de la ANAF și ITM pentru a proba faptele de prostituție, întrucât, potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-și câștige existența numai din întreținerea de relații sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă.

Printre discuții, este și cea dintre Lavinia Despa și un bărbat. Bărbatul întreabă: „Da” cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?”, Despa răspunzând: „Vorbesc pe… (neinteligibil)… Cu ea vorbesc tot timpul!”.

Tentativă de suicid. Marea campioană a ţării a înghiţit un pumn de pastile. A fost...
A MURIT! Marcel Pavel e distrus: 'Of, Dumnezeule'
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
10 semne că ai probleme cu circulația sângelui
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri....
Gigi Becali a primit o lovitură de proporții! Patronul FCSB riscă să piardă o sumă...
A murit Dorin Anastasiu. Cântărețul avea 78 de ani, luase un trofeu major alături de...
A căzut mitul celor 10.000 de paşi pe care trebuie să-i facem pe zi, pentru...
Lovitură pentru cei care încalcă legea: Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Simptomele COVID-19 în cazul copiilor. Cele trei semne care ar trebui să îi îngrijoreze pe...
A MURIT! Marcel Pavel e distrus: 'Of, Dumnezeule'
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Adio, centrale de apartament! Cu ce vor fi înlocuite, facturile vin mult reduse
ȘOC! Andreea Marin, ce GAFĂ! Greșeala uriașă din ultima fotografie
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului: A murit. Este doliu în lumea presei
10 milioane de oameni vor muri! Catastrofa care ne va lovi crunt. E cumplit ce...
Monarhia se află în PERICOL! Regina Elisabeta a comis o greșeală fatală. Este război total...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...