Război între Nicolae Robu și ziariștii din Timișoara: Există tot felul de variante de prostituție

Război între Nicolae Robu și ziariștii din Timișoara: Există tot felul de variante de prostituție
Publicat: 02/03/2018, 17:07

Primarul Timișoarei a început să jignească ziariștii pe contul său de Facebook, vineri dimineața, în două postări, în drum de la Viena spre oraș. În primul mesaj de pe rețeaua de socializare, Nicolae Robu era revoltat de faptul că cele mai importante publicații din Timișoara au criticat modul în care s-a realizat deszăpezirea pe străzile orașului. Astfel, primarul Timișoarei a explicat că s-a lucrat cu un număr insuficient de utilaje pentru că doar atâtea a prevăzut contractul semnat de fostul primar, Gheorghe Ciuhandu.

„Eu trebuie să respect legea înainte de orice, chiar știind că îmi voi atrage înjurături la figurat și chiar la propriu, total pe nedrept! Și nu mă refer la cele de la presa mizerabilă, presa nepresă, de fapt, formată din paraziți sociali ce trăiesc din taxă de protecție și taxă de asmuțire! Această presă nepresă nu merită luată în seamă și știu că lumea nu dă doi bani pe ea”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

O oră mai târziu, primarul Timișoarei a revenit cu o nouă postare pe contul său de Facebook, vorbind despre „presa nepresă”. Asta după ce o publicație a scris despre datoriile pe care Colterm, societatea de termoficare a orașului, le-a avut la un furnizor de gaze naturale, astfel că a fost livrată mai puțină căldură în caloriferele cetățenilor, timp de cinci zile.

În conferința de presă organizată la sediul PNL Timiș, Nicolae Robu fiind președintele filialei, primarul Timișoarei a continuat jignirile la adresa jurnaliștilor care l-au întrebat despre situația de la Colterm, pe care i-a acuzat că practică „prostituția”.

„Eu sunt, constat, cam singurul din țară care îmi permit să spun lucrurilor pe nume, pentru că eu nu am timorări în fața nimănui. Să fie foarte limpede. Nu am timorări în fața nimănui, să fie foarte limpede. Unii, când își pierd în fața mea orice motiv de respect, e pierdut, să fie clar. Poate să vină oricine la conferințele de presă, dar în ochii mei cine a decăzut sub un anumit nivel nu o să se mai reabiliteze niciodată și ne vedem fiecare de treaba lui. Fiecare cât poate și cât îl duce capul. Există tot felul de variante de prostituție în lumea de astăzi, nu numai prostituția pe centuri sau nu știu pe unde. Există și altfel de prostituție, care e mai gravă”, le-a spus Nicolae Robu ziariștilor.

Ulterior, primarul Timișoarei a abordat un alt subiect legat de construirea unui nou stadion în oraș și s-a enervat în momentul în care o jurnalistă l-a întrerupt, poftind-o afară și precizând că este „cel mai tare organism de presă” din oraș, făcând referire la pagina sa de Facebook.

„Nu mă întrerupeți, vă rog frumos. Nu se poate că tocmai prezint ceva și ne urmăresc foarte mulți oameni care trebuie să înțeleagă ce prezint. Nu vă merge diversiunea cu a mă întrerupe să nu poată urmări cei care sunt în fața calculatoarelor. Domnișoară, vă convine, stați aici, nu vă convine, la revedere, orașul are foarte multe puncte de atracție. Și așa numai mizerii scrieți, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeți, că altfel nu știu cum să îmi explic, că într-o vreme scriați în acord cu realitățile, dar probabil că s-a schimbat ceva în privința celor cu fisele la vreun tonomat în oraș. La revedere! Sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara, cu pagina mea de Facebook. Așadar, vreți să veniți aici, nu vreți să veniți, la revedere, eu îmi văd de treabă. Nu e nicio problemă, nu aia contează. Eu am 35.000 (n. r. fani pe Facebook) fără niciun cent”, a declarat Nicolae Robu.

În timpul discursului susținut de primarul Timișoarei, jurnaliștii de la cinci cele mai importante publicații din oraș au decis să părăsească conferința, în semn de protest.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ