Război între Nicolae Robu și ziariștii din Timișoara: Există tot felul de variante de prostituție

Război între Nicolae Robu și ziariștii din Timișoara: Există tot felul de variante de prostituție
Publicat: 02/03/2018, 17:07

Primarul Timișoarei a început să jignească ziariștii pe contul său de Facebook, vineri dimineața, în două postări, în drum de la Viena spre oraș. În primul mesaj de pe rețeaua de socializare, Nicolae Robu era revoltat de faptul că cele mai importante publicații din Timișoara au criticat modul în care s-a realizat deszăpezirea pe străzile orașului. Astfel, primarul Timișoarei a explicat că s-a lucrat cu un număr insuficient de utilaje pentru că doar atâtea a prevăzut contractul semnat de fostul primar, Gheorghe Ciuhandu.

„Eu trebuie să respect legea înainte de orice, chiar știind că îmi voi atrage înjurături la figurat și chiar la propriu, total pe nedrept! Și nu mă refer la cele de la presa mizerabilă, presa nepresă, de fapt, formată din paraziți sociali ce trăiesc din taxă de protecție și taxă de asmuțire! Această presă nepresă nu merită luată în seamă și știu că lumea nu dă doi bani pe ea”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

O oră mai târziu, primarul Timișoarei a revenit cu o nouă postare pe contul său de Facebook, vorbind despre „presa nepresă”. Asta după ce o publicație a scris despre datoriile pe care Colterm, societatea de termoficare a orașului, le-a avut la un furnizor de gaze naturale, astfel că a fost livrată mai puțină căldură în caloriferele cetățenilor, timp de cinci zile.

În conferința de presă organizată la sediul PNL Timiș, Nicolae Robu fiind președintele filialei, primarul Timișoarei a continuat jignirile la adresa jurnaliștilor care l-au întrebat despre situația de la Colterm, pe care i-a acuzat că practică „prostituția”.

„Eu sunt, constat, cam singurul din țară care îmi permit să spun lucrurilor pe nume, pentru că eu nu am timorări în fața nimănui. Să fie foarte limpede. Nu am timorări în fața nimănui, să fie foarte limpede. Unii, când își pierd în fața mea orice motiv de respect, e pierdut, să fie clar. Poate să vină oricine la conferințele de presă, dar în ochii mei cine a decăzut sub un anumit nivel nu o să se mai reabiliteze niciodată și ne vedem fiecare de treaba lui. Fiecare cât poate și cât îl duce capul. Există tot felul de variante de prostituție în lumea de astăzi, nu numai prostituția pe centuri sau nu știu pe unde. Există și altfel de prostituție, care e mai gravă”, le-a spus Nicolae Robu ziariștilor.

Ulterior, primarul Timișoarei a abordat un alt subiect legat de construirea unui nou stadion în oraș și s-a enervat în momentul în care o jurnalistă l-a întrerupt, poftind-o afară și precizând că este „cel mai tare organism de presă” din oraș, făcând referire la pagina sa de Facebook.

„Nu mă întrerupeți, vă rog frumos. Nu se poate că tocmai prezint ceva și ne urmăresc foarte mulți oameni care trebuie să înțeleagă ce prezint. Nu vă merge diversiunea cu a mă întrerupe să nu poată urmări cei care sunt în fața calculatoarelor. Domnișoară, vă convine, stați aici, nu vă convine, la revedere, orașul are foarte multe puncte de atracție. Și așa numai mizerii scrieți, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeți, că altfel nu știu cum să îmi explic, că într-o vreme scriați în acord cu realitățile, dar probabil că s-a schimbat ceva în privința celor cu fisele la vreun tonomat în oraș. La revedere! Sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara, cu pagina mea de Facebook. Așadar, vreți să veniți aici, nu vreți să veniți, la revedere, eu îmi văd de treabă. Nu e nicio problemă, nu aia contează. Eu am 35.000 (n. r. fani pe Facebook) fără niciun cent”, a declarat Nicolae Robu.

În timpul discursului susținut de primarul Timișoarei, jurnaliștii de la cinci cele mai importante publicații din oraș au decis să părăsească conferința, în semn de protest.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului