Dăncilă, atac la trădătorii din PSD: Îi ține împreună setea de putere, ipocrizia

Dăncilă, atac la trădătorii din PSD: Îi ține împreună setea de putere, ipocrizia
Publicat: 12/10/2019, 14:47

„Nimeni nu ne va putea lua vreodată puterea și voința. Nimeni nu va reuși să ne distrugă și să ne elimine! Oricât s-ar chinui să ne blocheze, să ne slăbească sau să ne dezbine, oricâți de Iohannis, Ponta și Tăriceanu s-ar mai ivi, noi suntem aici și nu putem fi doborâți decât atunci când vom renunța, când vom depune armele”, a spus sâmbătă Viorica Dăncilă.

„Eu nu renunț, nu dau înapoi, nu mă dau bătută în fața celor ce vor să ne doboare! O să lupt cu toate forțele împotriva lor, acești barbați ascunși în Palatul Cotroceni sau Casa Poporului, în spatele unor parlamentari lipsiți de conștiință. Ei sunt tari doar la votul dat de trădătorii vechi și noi. Dar noi vom fi tari la votul adevărat. La votul dat de români! (…) Nu îi unește nimic bun. Îi ține împreună setea de putere, îi țin aproape ipocrizia și lipsa de principii, îi animă dorința de a vedea partidul nostru la pământ.Atât. Dar nu vor reuși, pentru că, prin ceea ce au făcut acum, ne-au deschis calea spre o luptă deschisă, fără menajamente și fără bariere, împotriva lor – a impostorilor, a trădătorilor, a mitomanilor – pentru a-i zdrobi în alegerile de anul acesta și de anul viitor!”, a ami spus Dăncilă.

Iar atacurile au continuat: „Se vor sfâșia unii pe ceilalți până nu va mai rămâne nimic, iar noi vom fi tot acolo, să înlăturăm această adunătură de profitori și să venim din nou la guvernare!”.

Și Lia Olguța Vasilescu a vorbit, în discursul său, despre trădători, arătând cu degetul spre Victor Ponta.

„Vă imaginați scena cu Cîțu și Caramitru lucrând la buget. Tragic e altceva. Că un partid care a luat 20% trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta care ne spune că are sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider că acolo vede mesajele noastre. Și dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine, aș vrea să îi aduc mainte de fabula lui Grigore Alexandrescu- „Toporul și Pădurea”: Un bătrân merge să taie stejarii din pădure și nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găsește un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor. Cu cozile de topor și cu echipa lui Barna, acest domn înalt ca bradu…și mai era ceva ca gardul, dar nu îmi aduc aminte ce, care s-a oprit cu educația la clasa a VII-a, ne vorbește despre meritocrație. Aceștia oameni au dat guvernul jos. Și ei trebuie de marți să vină la guvernare”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

În momentul în care a fost pomenit numele lui Victor Ponta, social democrații aflați la lansarea programului de candidat al Vioricăi Dîncilă, de la Romexpo, au huiduit.

Victor Ponta a atact-o joi, în plenul Parlamentului, pe Viorica Dăncilă, citînd din La Fontaine: „nu există om atât de deștept încât să îl convingă pe un prost că e prost”.

În schimbul de replici, Viorica Dăncilă a spus, tot în Parlament: „Domnule Ponta e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie. Nu o să trădez niciodată acest partid. O să am puterea să stau în picioare, chiar când acest partid trece printr-o criză. Nu o să îmi dau demisia pe Facebook și din funcția de premier, fără a discuta cu colegii de partid. Domnule Ponta, aveți cel puțin bunul simț, vorbiți totuși cu o femeie, știu că nu respectați pe nimeni și aveți totuși respect pentru o femeie, dacă nu aveți pentru un prim-ministru”.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
SUA încearcă să convingă Rusia și China să nu folosească Inteligența Artificială la armele nucleare