Dăncilă, atac la trădătorii din PSD: Îi ține împreună setea de putere, ipocrizia

Dăncilă, atac la trădătorii din PSD: Îi ține împreună setea de putere, ipocrizia
Publicat: 12/10/2019, 14:47

„Nimeni nu ne va putea lua vreodată puterea și voința. Nimeni nu va reuși să ne distrugă și să ne elimine! Oricât s-ar chinui să ne blocheze, să ne slăbească sau să ne dezbine, oricâți de Iohannis, Ponta și Tăriceanu s-ar mai ivi, noi suntem aici și nu putem fi doborâți decât atunci când vom renunța, când vom depune armele”, a spus sâmbătă Viorica Dăncilă.

„Eu nu renunț, nu dau înapoi, nu mă dau bătută în fața celor ce vor să ne doboare! O să lupt cu toate forțele împotriva lor, acești barbați ascunși în Palatul Cotroceni sau Casa Poporului, în spatele unor parlamentari lipsiți de conștiință. Ei sunt tari doar la votul dat de trădătorii vechi și noi. Dar noi vom fi tari la votul adevărat. La votul dat de români! (…) Nu îi unește nimic bun. Îi ține împreună setea de putere, îi țin aproape ipocrizia și lipsa de principii, îi animă dorința de a vedea partidul nostru la pământ.Atât. Dar nu vor reuși, pentru că, prin ceea ce au făcut acum, ne-au deschis calea spre o luptă deschisă, fără menajamente și fără bariere, împotriva lor – a impostorilor, a trădătorilor, a mitomanilor – pentru a-i zdrobi în alegerile de anul acesta și de anul viitor!”, a ami spus Dăncilă.

Iar atacurile au continuat: „Se vor sfâșia unii pe ceilalți până nu va mai rămâne nimic, iar noi vom fi tot acolo, să înlăturăm această adunătură de profitori și să venim din nou la guvernare!”.

Și Lia Olguța Vasilescu a vorbit, în discursul său, despre trădători, arătând cu degetul spre Victor Ponta.

„Vă imaginați scena cu Cîțu și Caramitru lucrând la buget. Tragic e altceva. Că un partid care a luat 20% trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta care ne spune că are sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider că acolo vede mesajele noastre. Și dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine, aș vrea să îi aduc mainte de fabula lui Grigore Alexandrescu- „Toporul și Pădurea”: Un bătrân merge să taie stejarii din pădure și nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găsește un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor. Cu cozile de topor și cu echipa lui Barna, acest domn înalt ca bradu…și mai era ceva ca gardul, dar nu îmi aduc aminte ce, care s-a oprit cu educația la clasa a VII-a, ne vorbește despre meritocrație. Aceștia oameni au dat guvernul jos. Și ei trebuie de marți să vină la guvernare”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

În momentul în care a fost pomenit numele lui Victor Ponta, social democrații aflați la lansarea programului de candidat al Vioricăi Dîncilă, de la Romexpo, au huiduit.

Victor Ponta a atact-o joi, în plenul Parlamentului, pe Viorica Dăncilă, citînd din La Fontaine: „nu există om atât de deștept încât să îl convingă pe un prost că e prost”.

În schimbul de replici, Viorica Dăncilă a spus, tot în Parlament: „Domnule Ponta e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie. Nu o să trădez niciodată acest partid. O să am puterea să stau în picioare, chiar când acest partid trece printr-o criză. Nu o să îmi dau demisia pe Facebook și din funcția de premier, fără a discuta cu colegii de partid. Domnule Ponta, aveți cel puțin bunul simț, vorbiți totuși cu o femeie, știu că nu respectați pe nimeni și aveți totuși respect pentru o femeie, dacă nu aveți pentru un prim-ministru”.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!