Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2021. Vărsătorii pot intra în jocuri de seducție ascunse

Publicat: 21/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur din zodia Scorpion va face astăzi un sextil cu Pluto din Capricorn, iar acest aspect ne ajută să gândim mult mai profund, mai înțelept, dar și să ne materializăm niște idei care ne-au trecut prin minte în ultima perioadă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Stările emoționale care te-au amprentat în ultima perioadă se mai detensionează și simți că mai scapi de presiunea pe care alții au pus-o pe umerii tăi. Astăzi poți purta niște discuții mai delicate cu partenerul de viață, dar fă-o cu calm și vei vedea că vei primi înțelegere din partea acestuia și chiar susținere.

Horoscop zilnic Taur

Dacă până acum în cuplu au fost conflicte și chiar s-a ajuns la despărțire, ziua de astăzi te poate ajuta să te apropii și să te împaci cu partenerul. Puteți chiar să vă faceți planuri împreună și strategii de atingere a unor idealuri și te vei bucura de susținere din partea acestuia, însă învață să faci și tu compromisuri.

Horoscop zilnic Gemeni

Evită să te implici în activități care nu sunt urgente și odihnește-te mai mult. Ai avut parte de o săptămână agitată și ai nevoie să-ți încarci bateriile. În cuplu poți discuta despre subiecte delicate legate de bani comuni și încredere, fidelitate, și s-ar putea să nu-ți placă ceea ce auzi, dar să tolerezi.

Horoscop zilnic Rac

Închei săptămână cu o stare de spirit mult mai bună și chiar petreci timp cu copiii și persoana iubită sau discuți cu partenerul despre creșterea copiilor. Activitățile în doi te vor încărca cu energie și ar trebui să profiți să-ți declari sentimentele, însă fără a exagera sau a intenționa să obții ceva de la cel de alături.

Horoscop zilnic Leu

Dacă ai avut parte de tensiuni cu cei dragi, cu părinții, ziua aceasta ar putea să vă reapropie și să clarificați neînțelegerile. Poți pune la punct sarcinile fiecăruia astfel încât să nu trebuaiscă să te ocupi doar tu de activitățile gospodărești. S-ar putea ca cineva din familie să-ți ceară ajutorul.

Horoscop zilnic Fecioară

Ziua aceasta îți este favorabilă dacă vrei să stai de vorbă cu cineva, să ceri un sfat, o părere sau pur și simplu să te descarci după tensiunile acumulate săptămâna aceasta. Vei primi înțelegere și tu la rândul tău o vei oferi. Este un moment bun să-ți declari sentimentele în fața persoanei iubite, dar și în fața copiilor. Cei dragi au nevoie să audă asta.

Horoscop zilnic Balanță

Dacă refaci astăzi calculele de ieri sau de zilele trecute, parcă te vei simți pe plus, însă asta nu ar trebui să te trimită la cumpărături în niun caz. Dacă ai nevoie de sprijin, inclusiv financiar, nu te teme să apelezi la familie. Vei avea parte de suportul lor și asta te va face să ai mai multă liniște și echilibru.

Horoscop zilnic Scorpion

Se încheie o săptămână destul de agitată pentru tine, iar aspectul de astăzi te susține foarte mult să te liniștești și să te împaci cu cei cu care ai avut neplăceri zilele trecute. În plus, este un moment bun să reiei niște analize, niște decizii, poate chiar negocieri făcute pentru că acum le poți vedea dintr-o altă perspectivă.

Horoscop zilnic Săgetător

Te poți simți mai liniștit pe interior, însă nu într-atât încât să te simți și împăcat cu tine sau niște decizii luate. Este o zi bună să ierți pe cineva sau să te ierți pe tine și să clarifici niște discuții care au adus certuri în cuplu. S-ar putea să te deranjeze niște cheltuieli făcute pe ascuns de partener. Odihnește-te mai mult pentru că ai nevoie să-ți încarci bateriile.

Horoscop zilnic Capricorn

Poți profita de această zi pentru a clarifica neînțelegerile apărute în grupul de prieteni, dar ai grijă la atitudinea ta să nu fii totuși prea impunător, ci să accepți că greșeala a fost de ambele părți. Unii nativi pot purta discuții importante cu asociații, pot pune la cel planuri și strategii cu ajutorul cărora să-și materializeze un proiect și să-și transforme un vis în realitate.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai grijă la tendința de a intra în jocuri de seducție ascunse sau să te complici cu persoane indisponibile emoțional sau care se află deja în altă relație. S-ar putea să apară și atracții bruște față de persoane pe care le-ai cunoscut într-un cadru oficial, profesional. Lasă deoparte toate gândurile legate de carieră astăzi și odihnește-te.

Horoscop zilnic Pești

Poți discuta mai calm cu partenerul de viață și puteți ajunge la concluzii comune, ba chiar vă puteți face planuri de viitor împreună. Pe de altă parte, este o zi bună să discuți acorduri cu asociații, să pui la cale strategii legate de creșterea unui proiect.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O româncă s-a căsătorit cu un austriac pe care-l credea bogat. Însă bărbatul avea un...
Cum au apărut Pepe și Yasmine în ziua nunții! La bustul gol! FOTO
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
Orașele din țară în care românii vor să locuiască. Bucureștiul e abia pe locul 7
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Cod ROȘU în București și în celelalte orașe din România
Doctorul care a aflat că mai are de trăit 6 luni: „Planul meu e să...
Afacerea de succes pornită de Raluca după ce a furat meserie de la un italian....
Femeia din Buzău care și-a îngropat copilul de viu: 'N-am putut să stau cu durerea...
Pensiile a 1.300.000 de români vor fi înghețate în următorii ani! Ce pensionari se află...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Ai voie cu remorca pe autostradă? Reguli de respectat când tractezi o rulotă/remorcă
SUA au intrat în alertă: Rusia trimite un supersubmarin nuclear în Cuba
Ce RISCĂ bărbații care au MAI MULȚI copii?
Se dă lege pentru sistemul de PENSII. Schimbarea pe care nu și-ar fi dorit-o NIMENI
Protecție Divină pentru acești nativi. Nimic rău nu li se poate întâmpla
Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Internauții au fost revoltați pentru că nu avea lumânare...
Imaginile durerii! Patrizia și Bianca s-au întors acasă în sicrie albe! VIDEO cutremurător
Julia este convinsă că fosta iubită a lui Gagea joacă teatru! Ce spune concurentul despre...
Cum au selectat Pepe și Yasmine persoanele care vor participa la nuntă: "Ne-a fost destul...
BANCUL ZILEI. Bulișor vede un cetățean ieșind dintr-un bordel și se ia după el: -...
Cercetătorii au descoperit că vulcanii erup în prezent pe planeta Venus
×