VIDEO | Horoscopul zilei de 1 aprilie 2022. Lună Nouă în zodia Berbec

Publicat: 01/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc Lună Nouă în zodia Berbec, eveniment astrologic care aduce ocazia unor noi începuturi. Este un moment în care ne manifestăm curajul, încrederea în noi înșine și putem avea ocazia de a ne afirma, de a ne pune mai mult în valoare.

Prin conjuncția cu Mercur și Chiron, această lunație poate scoate la suprafață răni și vulnerabilități cu scopul de a le vindeca.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă este foarte importantă pentru tine pentru că îți aduce ocazia unor noi începuturi în viața ta, iar acestea pot avea legătură cu proiectele tale. Poți primi sprijin și șanse prin prieteni, asociați, poți avea ocazia de a te afirma.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă din Berbec este momentul cel mai bun să scapi de frici, de anxietăți, să te preocupi de vindecarea sufletului. Este foarte probabil să fii ai agitat acum, mai irascibil și să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă din Berbec îți poate aduce ocazia să cunoști persoane noi sau chiar să începi noi povești de iubire cu persoane cunoscute prin intermediul anturajului. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru tine care-ți poate aduce noi asocieri, noi proiecte de grup și ocazia de a fi creativ.

Horoscop zilnic Rac

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul carierei și este momentul unor noi începuturi profesionale, momentul să ai mai mult curaj să te afirmi. Poți primi oferte și ajutor de la ceilalți. Nu refuza ceea ce vine spre tine și nu te teme de noi responsabilități.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă din Berbec îți poate aduce noi începuturi legate de convingerile și filozofiile tale de viață, însă poate fi un moment favorabil să înveți lucruri noi, să studiezi ceva nou, poate să te înscrii la un curs sau să pleci într-o călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă din Berbec se petrece într-un sector financiar și te poate susține în toate procesele care implică bani și bunuri materiale, poate obținerea unor drepturi financiare. Poți intra în noi proiecte care promit câștiguri, însă nu trebuie să-ți asumi riscuri prea mari.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și este momentul unui nou început, momentul să treci într-o nouă etapă, poate chiar să devii părinte sau să discuți despre asta. Dacă ești singur, te susține să începi o nouă relație. Unii nativi pot semna un contract.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Nouă din Berbec vine cu noi începuturi profesionale. Poate fi vorba de noi responsabilități și sarcini la locul de muncă, posibil chiar de un nou job pentru cei care-și caută. De asemenea, te susține să începi un nou stil de viață, să începi o dietă și să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul iubirii și-ți aduce ocazia unor noi începuturi în viața sentimentală. Sunt nativi care pot deveni părinți sau pot lua decizia să facă pasul acesta. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul familiei și poate aduce ocazia unei împăcări cu cei dragi, noi începuturi în relațiile cu părinții. Totodată, poate fi vorba de o mutare, amenajare a locuinței, poate chiar o vânzare, obținere de bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă din zodia Berbec se petrece în sectorul comunicării și te susține puternic în negocieri, în interviuri, ședințe. Ai idei îdrăznețe, vii cu soluții inedite și poți învăța ușor lucruri noi. Îți poți exprima mai ușor sentimentele.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul financiar și îți oferă ocazia să-ți îmbunătățești veniturile. Poți face o investiție, poți vinde ceva sau poate vine un comision, o mărire de salariu. Sunt și nativi care-și monetizează un talent și scot bani grație unei abilități pe care o au.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Vă recomandăm și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...