VIDEO | Horoscopul zilei de 1 aprilie 2022. Lună Nouă în zodia Berbec

Publicat: 01/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc Lună Nouă în zodia Berbec, eveniment astrologic care aduce ocazia unor noi începuturi. Este un moment în care ne manifestăm curajul, încrederea în noi înșine și putem avea ocazia de a ne afirma, de a ne pune mai mult în valoare.

Prin conjuncția cu Mercur și Chiron, această lunație poate scoate la suprafață răni și vulnerabilități cu scopul de a le vindeca.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă este foarte importantă pentru tine pentru că îți aduce ocazia unor noi începuturi în viața ta, iar acestea pot avea legătură cu proiectele tale. Poți primi sprijin și șanse prin prieteni, asociați, poți avea ocazia de a te afirma.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă din Berbec este momentul cel mai bun să scapi de frici, de anxietăți, să te preocupi de vindecarea sufletului. Este foarte probabil să fii ai agitat acum, mai irascibil și să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă din Berbec îți poate aduce ocazia să cunoști persoane noi sau chiar să începi noi povești de iubire cu persoane cunoscute prin intermediul anturajului. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru tine care-ți poate aduce noi asocieri, noi proiecte de grup și ocazia de a fi creativ.

Horoscop zilnic Rac

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul carierei și este momentul unor noi începuturi profesionale, momentul să ai mai mult curaj să te afirmi. Poți primi oferte și ajutor de la ceilalți. Nu refuza ceea ce vine spre tine și nu te teme de noi responsabilități.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă din Berbec îți poate aduce noi începuturi legate de convingerile și filozofiile tale de viață, însă poate fi un moment favorabil să înveți lucruri noi, să studiezi ceva nou, poate să te înscrii la un curs sau să pleci într-o călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă din Berbec se petrece într-un sector financiar și te poate susține în toate procesele care implică bani și bunuri materiale, poate obținerea unor drepturi financiare. Poți intra în noi proiecte care promit câștiguri, însă nu trebuie să-ți asumi riscuri prea mari.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și este momentul unui nou început, momentul să treci într-o nouă etapă, poate chiar să devii părinte sau să discuți despre asta. Dacă ești singur, te susține să începi o nouă relație. Unii nativi pot semna un contract.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Nouă din Berbec vine cu noi începuturi profesionale. Poate fi vorba de noi responsabilități și sarcini la locul de muncă, posibil chiar de un nou job pentru cei care-și caută. De asemenea, te susține să începi un nou stil de viață, să începi o dietă și să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul iubirii și-ți aduce ocazia unor noi începuturi în viața sentimentală. Sunt nativi care pot deveni părinți sau pot lua decizia să facă pasul acesta. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul familiei și poate aduce ocazia unei împăcări cu cei dragi, noi începuturi în relațiile cu părinții. Totodată, poate fi vorba de o mutare, amenajare a locuinței, poate chiar o vânzare, obținere de bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă din zodia Berbec se petrece în sectorul comunicării și te susține puternic în negocieri, în interviuri, ședințe. Ai idei îdrăznețe, vii cu soluții inedite și poți învăța ușor lucruri noi. Îți poți exprima mai ușor sentimentele.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă din Berbec se petrece chiar în sectorul financiar și îți oferă ocazia să-ți îmbunătățești veniturile. Poți face o investiție, poți vinde ceva sau poate vine un comision, o mărire de salariu. Sunt și nativi care-și monetizează un talent și scot bani grație unei abilități pe care o au.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Vă recomandăm și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2022


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată