Donald Trump ar putea fi trimis în JUDECATĂ săptămâna viitoare. Biroul procurorului din Manhattan „a cerut o întâlnire” cu forțele de ordine

Donald Trump ar putea fi trimis în JUDECATĂ săptămâna viitoare. Biroul procurorului din Manhattan „a cerut o întâlnire” cu forțele de ordine
Publicat: 18/03/2023, 08:31
Actualizat: 18/03/2023, 08:32

Oamenii legii din New York fac pregătiri speciale pentru a spori securitatea, întrucât este foarte posibil ca Donald Trump să fie trimis în judecată săptămâna viitoare. În aceste sens, biroul procurorului din Manhattan „a cerut o întâlnire” cu forțele de ordine.

Biroul procurorului districtual din Manhattan a cerut o întâlnire cu forțele de ordine înainte de o posibilă acuzare a fostului președinte Donald Trump, ce ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, potrivit unei surse din instanță, citată de Fox News.

Conform sursei citate, întâlnirea a fost solicitată joi și nu s-a stabilit, deocamdată, când va avea loc.

În cadrul întâlnirii urmează să se „discute despre logistica pentru săptămâna viitoare, ceea ce ar însemna că ei anticipează un rechizitoriu săptămâna viitoare”, a spus sursa citată de publicația americană.

„Acest lucru se întâmplă deoarece președintele Trump este lider în sondaje”

Purtătorul de cuvânt al lui Trump, Steven Cheung, a reacționat în urma informației și a numit investigația procurorului drept o „vânătoare de vrăjitoare”, acuzându-l că se află în subordinea președintelui Biden și al „democraților radicali”.

„Președintele Donald J. Trump este complet nevinovat, nu a făcut nimic rău și chiar și cei mai mari, cei mai mulți democrați din stânga radicală explică acest lucru”, a spus Cheung.

„De la Rusia, Rusia, Rusia, până la Farsa Mueller, până la Farsele 1 și 2, și chiar percheziția ilegală din Mar-a-Lago (Citește detalii despre subiect aici…), democrații l-au investigat și l-au atacat pe președintele Trump încă de înainte de a fi ales – și au eșuat de fiecare dată”, a adăugat el.

„Acum, democrații se ocupă din nou, apăsând „Butonul nuclear” și atacă un președinte din cauza unui șantajist dezamăgit. Acest lucru se întâmplă deoarece președintele Trump este lider în sondaje cu o marjă mare atât împotriva democraților, cât și a republicanilor și nu a existat niciodată ceva atât de flagrant în istoria politică americană”, a adăugat purtătorul de cuvânt al fostului lider de la Casa Albă.

„Toată lumea știe că este o farsă. De fapt, Departamentul de Justiție a aprovizionat biroul procurorului cu oameni de top din DC pentru a ajuta „Get Trump” la nivel local. Americanii nu vor tolera ca democrații din stânga radicală să transforme sistemul nostru de justiție într-un sistem de nedreptate pentru influența alegerile prezidențiale. Asta este tot ce vor să facă. Țara noastră nu va lăsa ca acest lucru să se întâmple. Acest lucru se va întoarce masiv împotriva Partidul Democrat și se va sfârși într-o rușine pentru Națiunea noastră”, a adăugat el.

Acuzațiile din dosarul ce ar urma să fie trimis în judecată

Ancheta vizează plata a 130.000 de dolari, făcută în 2016 de Michael Cohen, avocatul personal al lui Donald Trump, către Stormy Daniels – pe numele său real Stephanie Clifford – pentru a cumpăra tăcerea acesteia asupra unei presupuse relaţii dintre fosta starletă porno și fostul șef de la Casa Albă.

Această plată a avut loc cu două săptămâni înainte de scrutinul prezidenţial, câştigat de republicanul Trump în faţa democratei Hillary Clinton.

Procurorii new-yorkezi au audiat-o săptămâna trecută pe fosta vedetă de filme pentru adulţi Stormy Daniels, în cadrul investigaţiilor menite să decidă în legătură cu o inculpare a fostului preşedinte american, suspectat că ar fi mituit-o.

Acest dosar ar putea face ca Donald Trump, 76 de ani, vizat de asemenea în alte procese judiciare, să devină primul fost preşedinte american inculpat penal. Aceasta ar putea să complice cursa lui la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Su-57 vs F-16: Cum se compară cel mai avansat avion de luptă al Rusiei cu...
Cum arată mașina viitorului de la Dacia. Mașina pare desprinsă din filmele SF
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
„S-a dezlănțuit iadul”. Pasagerii avionului care n-a mai ajuns la Singapore descriu coșmarul trăit. Imagini...
Surpriza anului la Pro TV! S-au sărutat și s-au logodit la Survivor All Stars. Avem...
DIETA-MINUNE a Nicoletei Luciu | Așa a slăbit rapid 35 de kilograme. Arată de milioane...
Un britanic s-a mutat într-un hotel de lux din Turcia pentru că era mai ieftin decât...
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Cât câștigă o stewardesă la una dintre cele mai bine plătite companii aeriene: „Nu se...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
O persoană a murit după ce avionul Londra-Singapore s-a confruntat cu turbulenţe
Împăratul CRUD care a ordonat ca SOȚIA să-i fie FIARTĂ de vie!
Klaus Iohannis a rămas FĂRĂ CUVINTE. Nu am crezut că o să văd vreodată AȘA...
A murit la doar 55 de ani. Veste șoc în politica românească
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Decizia luată de Xonia, după ce testele Poliției Române au indicat un rezultat fals pozitiv...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici...
Un gel pe bază de lapte ar putea reduce efectele nocive ale alcoolului
×