Apar noi detalii privind moartea lui Raul, băiețelul român ucis și aruncat pe fundul unui lac în Belgia. Unchiul său a povestit tot ce s-a întâmplat

Apar noi detalii privind moartea lui Raul, băiețelul român ucis și aruncat pe fundul unui lac în Belgia. Unchiul său a povestit tot ce s-a întâmplat
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 18/04/2023, 17:54
Actualizat: 18/04/2023, 17:56

Ies la iveală mai multe detalii despre moartea tragică a băiețelului român care a fost ucis de tatăl său vitreg și aruncat pe fundul unui lac din Belgia. Marius Micu, unchiul lui Raul, a povestit pentru o publicație locală cum s-a petrecut totul.

Bărbatul spune că sora mai mare a lui Raul este în șoc și că familia din România încearcă să o ajute.

„Mama mea a ținut legătura cu ei prin telefon. Ea a sunat-o regulat pe sora mea, și-a văzut și nepoții crescând pe ecran. La un moment dat, mama a observat că Raul nu era acolo. Sora mea s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Odată a spus că Raul era la duș, alta dată se juca afară cu prietenii și altă dată că dormea ​​deja.

La început, mamei nu i s-a părut suspect. Dar s-a repetat. Deoarece nu l-a mai văzut pe Raul, a întrebat-o pe sora mea dacă îl poate lăsa pe Raul să o sune înapoi. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Mama a întrebat-o în mod firesc de ce Raul nu a sunat-o înapoi. Apoi sora mea a spus că bateria telefonului mobil este descărcată. Avea mereu o explicație. Erau minciuni, desigur”, a povestit Raul pentru sur7.be.

Întregul adevăr avea să iasă la iveală printr-un mesaj pe WhatsApp, în momentul în care mama lui Raul începuse să devină sătulă de întrebările celorlalți.

„Familia a devenit din ce în ce mai îngrijorată”

Marius a spus că familia din România a devenit din ce în ce mai îngrijorată pentru că nu îl mai vedeau pe Raul în cadrul apelului video.

„Familia a devenit din ce în ce mai îngrijorată. Una dintre surorile mele a întrebat-o ce se întâmplă cu Raul. Sora mea a răspuns cu un mesaj teribil pe WhatsApp. Ea a întrebat de ce toată lumea mai vrea să audă de Raul, pentru că acesta era mort din 31 ianuarie, fiind ucis de iubitul ei”, a povestit unchiul băiatului.

Marius le-a dat polițiștilor fotografii cu sora sa și copiii ei, dar și cu tatăl vitreg al acestora. Polițiștii le-au găsit acasă pe sora lui Marius și pe fiica acesteia. Ele au fost duse la secție, unde copila a spus tot ce s-a întâmplat.

„Tatăl său vitreg și-a pierdut slujba la o măcelărie în ianuarie. Nu a suportat nimic. Într-o zi s-a enervat pentru că micuții făceau prea mult zgomot în timp ce se jucau. Bărbatul l-a atacat mai ales pe băiat. Ea ar fi primit și câteva lovituri, dar băiețelul a suferit zile întregi. Ea a povestit cum l-a văzut pe Raul fiind pedepsit cu apă cu gheață, apă fierbinte și bătut cu o centură.

A ajuns să-și vadă frățiorul murind. Ea a spus că tatăl ei vitreg a ascuns trupul fratelui ei mort sub patul de acasă. Aveau doar un dormitor. Aici au lăsat corpul două sau trei zile. Apoi, micuța Ioana l-a urmărit pe Nicu (n.r. tatăl vitreg al victimei) tăind cadavrul lui Raul, complet înțepenit, pentru a-l pune într-o geantă sport neagră Puma, pe care ulterior l-a aruncat în apă”, a explicat Marius.

Familia din România este devastată de durere, însă se bucură că bărbatul a fost reținut de polițiști în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Raul a fost un copil atât de fericit. Chiar anul trecut, am mâncat pizza împreună în vacanță în România. Raul era un copil iubit. A visat să devină pompier într-o zi. Din păcate, i-au fost luate toate visele”, a mai spus Marius.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
BREAKING NEWS | Elicopterul cu președintele Iranului în el s-ar fi prăbușit!
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Crima din Sibiu: prima explicație a tânărului care și-a ucis iubita cu un cuțit, într-un...
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Poveste de dragoste cu final tragic! Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă cu...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pentagon: Loviturile ucrainene au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
Statul NU mai plătește BANII. Românii trebuie să se grăbească. Termen limită: 7 iunie
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Valuri gigantice de materie întunecată ar putea modifica orbita stelelor
×