EXCLUSIV | Polițiștii corupți prinși pe Dorobanți au luat șpagă și de la creatoarea de modă care o îmbracă pe Madonna. Cât le-a plătit Mădălina Lalu

EXCLUSIV | Polițiștii corupți prinși pe Dorobanți au luat șpagă și de la creatoarea de modă care o îmbracă pe Madonna. Cât le-a plătit Mădălina Lalu
Mădălina Lalu ar avea calitate de martor în dosarul de corupție deschis pe numele celor doi polițiști rutieri
Publicat: 10/06/2023, 08:00

Cei doi polițiști rutieri bucureșteni prinși în flagrant de anchetatorii anticorupție, în aprilie, pe Calea Dorobanți, imediat după ce au luat mită de la un șofer turc, ar fi primit bani și de la creatoarea de modă Mădălina Lalu. Pentru că nu avea bani la ea, polițiștii rutieri ar fi condus-o până în fața casei, unde ar fi așteptat-o, în mașină, până le-a adus 400 de lei.

Comisarul șef Andrei Pantea și subordonatul său, agentul șef Valentin Olteanu, care lucrau împreună, pe aceeași mașină de serviciu, au fost prinși în flagrant, la data de 27 aprilie, de ofițerii Direcției Generale Anticorupție, imediat după ce au luat o sumă de bani de la un șofer de origine turcă.

Ulterior, a ieșit la iveală că, în timp ce erau supravegheați, în timp real, prin intermediul unor camere wireless montate, pe ascuns, în autospeciala folosită de ei, aceștia luaseră mită de la mai multe persoane care încălcaseră regulamentul rutier. Pentru că se orientau și opreau, în general, numai autoturisme scumpe, printre șoferii trași pe dreapta s-ar fi numărat inclusiv Gigi Becali și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că printre persoanele de la care cei doi polițiști au luat bani se numără și o cunoscută creatoare de modă. Este vorba despre Mădălina Lalu, ale cărei creații au ajuns să fie purtate de staruri internaționale precum Madonna, Irina Shayk, Bella Hadid, Kylie Jenner, Naomi Campbell, Ariana Grande și Miley Cyrus.

Ar fi luat mită și de la Viorel Cataramă

Sursele citate au precizat că Mădălina Lalu ar fi fost oprită de cei doi polițiști după ce ar fi observat că a intrat într-un sens giratoriu cu telefonul la ureche și fără să semnalizeze schimbarea direcției de mers. Pentru că șoferița nu avea bani la ea, cei doi polițiști rutieri ar fi însoțit-o până acasă, după care ar fi așteptat-o în mașină să le aducă 400 de lei. Creatoarea de modă are calitatea de martor în dosar.

Un caz similar a avut loc și în noaptea de 15 februarie 2021, când Lidia Buble a fost oprită de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră București, în momentul în care ieșea dintr-o benzinărie de unde cumpărase o sticlă cu apă. Cântăreața era băută și vorbea la telefon cu un prieten, supravegheat de DIICOT într-un dosar deschis pentru atentat la siguranța națională. Cum telefonul bărbatului era ascultat, procurorii au auzit convorbirea cu polițiștii, în condițiile în care Lidia Buble lăsase aparatul deschis. Așa s-a aflat că băuse șampanie, motiv pentru care, pentru că nu avea bani, a mers până acasă însoțită de polițiști și le-a adus suma de 900 de lei.

Revenind, însă, la polițiștii prinși în flagrant pe Calea Dorobanți, aceștia s-ar fi lăsat mituiți și de fostul senator Viorel Cataramă. Omul de afaceri se afla la volanul unui BMW seria 7, pe bulevardul Aerogarii, lângă sediul companiei sale, Elvila, când a trecut pe roșu.

Printre persoanele care i-au plătit pe cei doi polițiști s-ar fi numărat și unul dintre fotbaliștii basarabeni care evoluează la FC Voluntari. Acesta l-ar fi sunat, după orele de program, pe agentul șef Valentin Olteanu și i-ar fi dus, într-un punct de întâlnire indicat de polițist, suma de 1.000 de lei.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Informația care a declanșat ancheta „Polițiștii șpăgari din Dorobanți”: „Unul dintre ei urmărea Mercedesul unei celebre asistente TV”

EXCLUSIV | Polițiștii șpăgari din Dorobanți erau urmăriți, în timp real, de ofițerii DGA. Aveau montate, în mașină, camere care transmiteau în direct

EXCLUSIV |  Cele 6 zone „fierbinți” preferate de cei doi polițiști șpăgari. Motivele pentru care flagrantul nu putea avea loc decât într-o zonă de lux

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Trei femei s-au infectat cu HIV după ce au apelat la Terapia Vampir! Aceasta este...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Donald Trump afirmă că Netanyahu ,,a fost criticat pe bună dreptate" pentru atacul din 7...
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Se verifică banii românilor! Legea a fost adoptată marți, pe 30 Aprilie
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro