Mama lui Emi, tânărul înjunghiat la Craiova: “Nici la știri nu mă uit, vreau doar să mă rog pentru copilul meu” – DECLARAȚII EXCLUSIVE

Mama lui Emi, tânărul înjunghiat la Craiova: “Nici la știri nu mă uit, vreau doar să mă rog pentru copilul meu” - DECLARAȚII EXCLUSIVE
Publicat: 29/06/2023, 19:07
Actualizat: 29/06/2023, 20:48

Mama lui Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, nu vrea să știe nimic, acum nu o interesează amănuntele legate de această tragedie. Vrea doar să se roage pentru viața copilului său. Nu se uită la TV, nu citește știri, a mărturisit pentru Gândul. Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de terapie intensivă, comunică medicii de la ATI, Craiova.

„N-aș vedea cu ce aș putea să vă ajut. Eu vreau doar să stau și să mă rog pentru copilul meu”, ne-a mărturisit  Simona Bădică, mama lui Emi.
„Nu știu nimic, chiar nu știu nimic. Nici la știri nu mă uit, nu vreau să știu, nu vreau să citesc așa ceva, credeți-mă. Eu eram la serviciu, ce pot să spun?”, a adăugat mama tânărului atacat în Grădina Botanică din Craiova.

„Emi, un copil rezervat, timid, Melis era mai matură”

Emi a cunoscut-o pe Melis printr-un grup de prieteni noi, ne spune mama sa. Rezervat, retras și pașnic, îl descrie Simona Bădică.

„Copilul meu este un copil extraordinar, cuminte, talentat, n-ar face nici un rău nimănui, niciodată nu  m-a dezamăgit. El nici nu prea avea prieteni, este timid, a cunoscut-o pe fata asta printr-un grup de prieteni noi. El era foarte rezervat, își vedea de ale lui, cânta la chitară. Știu că ei doi se plimbau des prin Grădina Botanică.

Sunt (erau – n.r.) împreună de câteva luni. Erau foarte apropiați chiar dacă vârsta era foarte diferită. Emi era foarte copilăros, chiar dacă avea 20 de ani, iar Melis era mai matură, cumva se potriveau.

Se iubeau foarte mult. Dar, repet, nu știu, nu știu nimic. Nu l-am auzit pe Emi niciodată să spună ceva despre persoana asta (atacatorul – n.r.). Nu l-aș vedea niciodată să provoace un conflict, nu știu ce a putut provoca asta”, mai spune mama lui Emi.

Emi este în stare critică

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de terapie intensivă. În cursul zilei de azi – joi – s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică,în condiții de siguranță. La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc.

Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat”, au transmis reprezentanții Spitalului din Craiova.

Citiți și: UPDATE | Criminalul lui Melis a fost arestat. Avocat: ”A zis că-i pare rău de fată. S-a uitat la fată, celălalt băiat i-a dat doi pumni”

CUTREMURĂTOR. Ce le-a spus anchetatorilor adolescentul care a omorât o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova. „Am crezut că…”

ULUITOR. Cu o jumătate de oră înainte de abominabila faptă, polițiștii locali au stat de vorbă cu ucigajul Melissei. Ce i-a fost transmis criminalului

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii...
Acești doi vasluieni s-au îmbogățit! Câte sticle au dus într-un centru de reciclare din LIDL
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Desfătare într-un cadru de lux pentru Inna și Deliric! Avem imaginile din croaziera de 5...
Dieta-MINUNE a Ancăi Serea! Ce mănâncă zilnic „mama eroină”, pentru a arăta impecabil după ce...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
„Am găsit-o la 100 de metri de mașină”. Șoferul începător care a provocat teribilul accident...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Adrian Sârbu: Obiectivul unic al viitorilor europarlamentari este să-i facă pe români să se simtă...
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
Reguli obligatorii pentru cei cu CONT la BANCĂ. S-a stabilit exact ce trebuie să faci...
Amenzi pentru mașina vândută. Ce pot face foștii proprietari
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
"Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru...
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Melinda Gates a părăsit fundația înființată alături de fostul soț Bill Gates
×