UPDATE | Criminalul lui Melis a fost arestat. Avocat: ”A zis că-i pare rău de fată. S-a uitat la fată, celălalt băiat i-a dat doi pumni”

Publicat: 28/06/2023, 18:37
Actualizat: 28/06/2023, 19:35

Criminalul fetei de 14 ani a fost dus, miercuri, la Tribunalul Olt, unde, procurorii au cerut cere arestarea preventivă a acestuia. Avocatul tânărului a povestit detalii șocante din incidentul care a provocat moartea fetei, spuse de criminal la audieri.

UPDATE ora 19.25:  Elevul acuzat că a înjunghiat-o mortal pe Melis, fata de 14 ani, și l-a rănit grav, cu mai multe lovituri de cuțit, pe prietenul acesteia, în Grădina Botanică din Craiova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un judecător de drepturi și libertăți a admis cererea procurorilor și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele elevului  de la Colegiul Militar din Craiova, acuzat de crimă și de tentativă de omor. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Craiova.

Înainte de judecarea cererii de arestare preventivă, avocatul elevului a spus că acesta și-a recunoscut faptele și a povestit în detaliu cum a ajuns să îi atace cu cuțitul pe fata de 14 ani și pe băiatul de 19 ani cu care aceasta era în Grădina Botanică.

„A mai dat o tură, s-a convins că e o fată și un băiat, s-a uitat la fată, insistent, fata la el, celălalt băiat i-a spus că nu are voie, i-a dat doi pumni, unul în falcă, unul în stomac, și el atunci a avut un exces de furie, a deschis rucsacul și a scos mănușile și cuțitul. S-a dus după băiat, l-a doborât, după aceea s-a dus după fată, pentru că îi era frică să nu spună fata ce a văzut. Asta a fost motivația lui”, a spus Florin Ciocoiu, avocatul tânărului criminal.

Potrivit avocatului, băiatul a declarat că acel cuțit era uitat de un an într-un ghiozdan. După ce i-a înjunghiat pe cei doi, adolescentul a fugit pe poarta din spate a Grădinii Botanice din Craiova.

Elevul acuzat că a înjunghiat-o mortal pe Melis, fata de 14 ani, în Grădina Botanică din Craiova, a fost dus la Tribunalul Dolj, pentru judecarea cererii procurorilor de arestare preventivă

„Poate să ia și trei ani, și cinci, și 10. E minor și a recunoscut fapta”

„A zis că-i pare rău pentru fată, iar pentru băiat, la care am rămas puțin blocați, și doamna procuror și eu, a zis că îi pare rău, dar mai puțin”, a mai declarat avocatul.

În ceea ce privește pedeapsa pe care o poate lua minorul, avocatul a declarat:

„Poate să ia și trei ani, și cinci, și 10, e minor, dar a recunoscut fapta”, a mai declarat avocatul criminalului din Craiova.

Tânărul criminal a mai declarat la audieri că nu se cunoștea cu victimele.

„Noi am insistat, și eu și doamna procuror, pe fată, dacă o cunoștea, și, de trei ori, în mod repetat, a spus că nu”, a mai declarat avocatul, care a mai precizat că tânărul s-a plimbat prin oraș, apoi prin Grădina Botanică, și nu ar fi avut nicio legătură cu victimele.

Criminalul, elev la Colegiul Militar din Craiova

Un elev de la Colegiul Militar din Craiova a măcelărit doi tineri în Grădina Botanică din oraș, iar apoi, când a fost prins, avea zâmbetul pe buze. În timpul audierilor, el le-a spus anchetatorilor de ce ar fi o omorât-o pe Melisa, o fată de 14 ani, și l-a rănit grav pe iubitul ei, în vârstă de 19 ani. 

Totul s-a întâmplat marți, în jurul orei 16:00. Melissa, o fată de 14 ani din Craiova, se plimba cu iubitul ei, Emanuel Bădică, în vârstă de 19 ani. Ghinionul lor a fost că le-a ieșit în cale  Mario Alexandru Fojică, în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova. Acestea din urmă s-ar fi uitat insistent la Melissa, iar Emanuel i-ar fi atras atenția că nu e ok ceea ce face.

Acela a fost momentul în care s-a dezlănțuit iadul. Mario a scos un cuțit din ghiozdan și l-a atacat brutal pe Emanuel. Apoi, a înjunghiat-o în repetate rânduri și pe fata de doar 14 ani.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Arcul de Triumf din București, iluminat în albastru de Ziua Europei