Româncă, supărată foc după vacanța în Thassos: „Am mâncat la CARTOFI de mi-a ajuns pentru tot anul”

Româncă, supărată foc după vacanța în Thassos: Am mâncat la CARTOFI de mi-a ajuns pentru tot anul
Publicat: 12/08/2023, 14:55
Actualizat: 12/08/2023, 15:16

Grecia este, de departe, una dintre destinațiile preferate de români. Și insula Thassos se află printre locurile unde românii vin vară de vară. Populara destinație are și un forum dedicat pe Facebook, pe care turiștii postează impresiile din vacanță. Se pare că anul acesta numărul nemulțumiților este din ce în ce mai mare. Motivele? Plaje neîngrijite, prețuri din ce în ce mai piperate, mâncare proastă și condiții discutabile.

„În Thassos, marea face toți banii, în rest nimic spectaculos”

Scrie pe forum o turistă nemulțumită de condițiile pe care le-a găsit în Grecia. „Sunt în Thassos, marea face toți banii, în rest nimic spectaculos!!! Este bine să vii odată, are farmecul ei stațiunea, dar nu-i înțeleg pe cei ce vin de ani de zile în același loc când sunt atât de multe plaje și locuri frumoase in Europa! Prețurile sunt mari la toate serviciile, nu reflectă realitatea.”

„Noi am fost anul acesta pentru a șaptea oara si ne-am întors dezamăgiți, nu mai este cum știam, s-a schimbat simțitor. Prețuri foarte mari (față de anul trecut), plata la șezlonguri aproape peste tot (anul trecut la Elia beach nu plăteai șezlongul anul acesta este 10 euro plus consumație, la Platana un Mohito este 9 euro, față de 5 cat este la Elia Beach, un cheeseburger 6,5 euro și astea sunt doar câteva exemple), mâncare de calitate mai slabă si mai scumpa, peste tot cartofi prăjiți pe 3/4 din farfurie, excepție la taverna Butterfly din Skala Rachoni unde primești cartof copt, foarte bun. Ferry mai scump ca anul trecut, ulei mai scump, miere mai scumpă etc. Per total nici Thasos nu mai este ce a fost.”, scrie o altă turistă nemulțumită.

„Nimic nu venea neînsoțit de cartofi în diferite forme (cel mai des prăjiți)”

„Din păcate, Grecia este mult prea apreciată pentru ce oferă… Am fost cazați în Scala Potamia și am fost dezamăgiți de ce am găsit acolo. Hotelul catalogat că fiind de 3* nu era chiar de 3, zona destul de neîntreținută, multe buruieni, totul haotic.

Pe plajă (Nouveau Beach Bar) o japcă totală. Și acum să și explic: o umbrelă cu 2 șezlonguri era 10 € plus 20 € consumație obligatorie (am fost de acord că este rezonabil), însă dacă plecai ca orice om normal la prânz la masă și apoi să te odihnești erau date altora, fiind poftiți să ne așezăm pe altele când ne întorceam.

Am ajuns și pe celebra Marble Beach, nimic spectaculos. Am nimerit o zi cu valuri mari, nepotrivite pentru copilul din dotare, apă destul de tulbure.

Apoi vine dezamăgirea în privința meselor: nimic nu venea neînsoțit de cartofi în diferite forme (cel mai des prăjiți). Am mâncat la cartofi de mi-a ajuns pentru tot anul.”, scrie o altă turistă nemulțumită.

„În 8 zile aveați timp să vizitați cel puțin 8 plaje unele absolut superbe, sălbatice, altele fără obligativitatea de a consuma ceva”

O altă turistă consideră că experiențele neplăcute din Thassos se datorează exclusiv turiștilor care nu se documentează înainte de a pleca în vacanță.

„Sincer, este tristă această impresie cu care ați rămas. Sper doar să nu se bazeze prea mulți pe spusele dumneavoastră și să nu ia in serios aceasta „recenzie” din mai multe motive. În primul rând clar nu v-ați informat deloc înainte, de pe forum, despre locurile/plajele pe care le puteți vizita. În 8 zile aveați timp sa vizitați cel puțin 8 plaje unele absolut superbe, sălbatice, altele fără obligativitatea de a consuma ceva.

La taverne de asemenea, încerci mai multe pana găsești ce îți place, nu ești obligat sa mănânci cartofii, ei vin incluși în prețul mâncării deci îi poți lăsa în farfurie și îți iei o salata, legume la grătar, un risotto etc.

Ar mai fi multe de spus… Cel mai simplu ar fi fost să va informați mai bine înainte, și despre cazare, și despre activitățile pe care le puteți desfășura pe insulă si despre unde puteți mânca ieftin și bun sau mai scump și mai bun, ca peste tot in lumea asta, de fapt. Mă repet, dar, experiența dumneavoastră pe insulă a fost atât de limitata încât nici nu merită luata in considerare!”

Foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI: Cât costă o noapte de cazare într-un hotel de pe litoralul din Albania, locul unde se duc în vacanță din ce în ce mai mulți români

Cât costă o noapte de CAZARE în Grecia, în 2023. Prețurile au crescut față de anul trecut

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
BANII pe care românii NU îi văd niciodată. S-a stabilit deja prin lege. Obligatoriu de...
Cardul de sănătate se schimbă complet. Cum se va putea folosi
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Carol I, cel mai mare rege al românilor. Care a fost primul cuvânt pe care...