Motivul uluitor pentru care temutul interlop bucureștean Robert Nica este căutat de Poliție. Anchetatorii nu au mai întânit un astfel de caz

Motivul uluitor pentru care temutul interlop bucureștean Robert Nica este căutat de Poliție. Anchetatorii nu au mai întânit un astfel de caz
Publicat: 06/04/2024, 07:00
Actualizat: 06/04/2024, 09:03

Robert Nica, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi bucureșteni, este căutat de polițiștii Secției 26, care intenționează să-i prindă de picior o brățară de localizare. Bărbatul face obiectul unui dosar de violență domestică, însă felul în care s-au consumat  faptele reprezintă o premieră absolută pentru polițiștii români, care nu au mai pomenit o astfel de situație.

Fost lider incontestabil al temutei grupări a Sportivilor, care, până în 2006, a controlat cu o mână de fier Sectorul 4 al Capitalei, Robert Nica este astăzi un important dezvoltator imobiliar.

Chiar dacă, după ce s-a liberat din penitenciar, unde a ajuns după destructurarea temutei organizații, bărbatul a anunțat că renunță complet la vechiul său mod de viață, Nica a continuat să aibă necazuri cu legea.

Principalele sale probleme au fost strâns legate de consumul de droguri, în condițiile în care a fost prins la volan, sub influența stupefiantelor. Mai mult, fostul șef al grupării sportivilor a continuat că se drogheze și să conducă mașina, cu toate că nu mai avea permis, fapt care i-a adus, în februarie anul trecut, un mandat de arestare.

I-a turnat lipici în gaura cheii

În paralel cu aceste necazuri, Robert Nica a avut și probleme în căsnicie, care au culminat cu acte de violență în familie. Din cauza scandalurilor repetate, nevasta liderului interlop a părăsit vila impozantă din Popești Leordeni și s-a mutat la bloc, în Berceni, alături de copii.

În noaptea de marți spre miercuri, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că soțul ei, de care este despărțită, ar fi blocat-o în casă după ce i-ar fi turnat în broasca de ușă un lipici cu uscare rapidă.  După ce, cu greu, a reușit să deschidă ușa, aceasta s-a uitat pe camerele de supraveghere și ar fi constatat că cel care a făcut acest lucru este chiar Robert Nica.

Polițiștii îl caută pe Robert Nica

Potrivit unor surse judiciare, la fața locului a ajuns un echipaj al Secției 26, însă Robert Nica apucase să dispară din zonă. Ulterior, victima a fost supusă unei analize de risc, care a relevat că, în cazul ei, riscul este iminent.

În consecință, s-a decis emiterea unui ordin de protecție provizoriu și montarea, pe piciorul lui Robert Nica, a unei brățări de monitorizare.

Totodată, fostul lider interlop transformat în dezvoltator imobiliar a fost căutat acasă, însă nu a fost găsit, motiv pentru care sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că acesta este căutat, în continuare, de polițiști.

CITIȚI ȘI:

Fiul fostului lider interlop Robert Nica, judecat pentru tentativă de omor după ce l-a înjunghiat pe băiatul unui milionar din București

EXCLUSIV | Temutul interlop Robert Nica, hăituit de soție. Cum ar încerca nevasta fostului lider al grupării Sportivilor să ia toată averea familiei

EXCLUSIV | Dealerii care îi aprovizionau cu droguri pe Vlad Pascu și grupul lui de narcomani aveau legături strânse cu temutul clan al Sportivilor

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
DUREROS! Semnele cu care a rămas Oana Lis după CANCERUL DE PIELE
Reparaţiile auto, mai scumpe şi cu 20%. La o lucrare de 15.000 de lei, 5.500-6.000...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Noi ajutoare pentru români! Ministrul Muncii a anunțat două proiecte în valoare de 85 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Buletinul și permisul se SCHIMBĂ complet. Este o premieră în România
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Cât vor cheltuii fanii lui Taylor Swift ca să o vadă în concert în Marea...
×