Motivul uluitor pentru care temutul interlop bucureștean Robert Nica este căutat de Poliție. Anchetatorii nu au mai întânit un astfel de caz

Motivul uluitor pentru care temutul interlop bucureștean Robert Nica este căutat de Poliție. Anchetatorii nu au mai întânit un astfel de caz
Publicat: 06/04/2024, 07:00
Actualizat: 06/04/2024, 09:03

Robert Nica, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi bucureșteni, este căutat de polițiștii Secției 26, care intenționează să-i prindă de picior o brățară de localizare. Bărbatul face obiectul unui dosar de violență domestică, însă felul în care s-au consumat  faptele reprezintă o premieră absolută pentru polițiștii români, care nu au mai pomenit o astfel de situație.

Fost lider incontestabil al temutei grupări a Sportivilor, care, până în 2006, a controlat cu o mână de fier Sectorul 4 al Capitalei, Robert Nica este astăzi un important dezvoltator imobiliar.

Chiar dacă, după ce s-a liberat din penitenciar, unde a ajuns după destructurarea temutei organizații, bărbatul a anunțat că renunță complet la vechiul său mod de viață, Nica a continuat să aibă necazuri cu legea.

Principalele sale probleme au fost strâns legate de consumul de droguri, în condițiile în care a fost prins la volan, sub influența stupefiantelor. Mai mult, fostul șef al grupării sportivilor a continuat că se drogheze și să conducă mașina, cu toate că nu mai avea permis, fapt care i-a adus, în februarie anul trecut, un mandat de arestare.

I-a turnat lipici în gaura cheii

În paralel cu aceste necazuri, Robert Nica a avut și probleme în căsnicie, care au culminat cu acte de violență în familie. Din cauza scandalurilor repetate, nevasta liderului interlop a părăsit vila impozantă din Popești Leordeni și s-a mutat la bloc, în Berceni, alături de copii.

În noaptea de marți spre miercuri, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că soțul ei, de care este despărțită, ar fi blocat-o în casă după ce i-ar fi turnat în broasca de ușă un lipici cu uscare rapidă.  După ce, cu greu, a reușit să deschidă ușa, aceasta s-a uitat pe camerele de supraveghere și ar fi constatat că cel care a făcut acest lucru este chiar Robert Nica.

Polițiștii îl caută pe Robert Nica

Potrivit unor surse judiciare, la fața locului a ajuns un echipaj al Secției 26, însă Robert Nica apucase să dispară din zonă. Ulterior, victima a fost supusă unei analize de risc, care a relevat că, în cazul ei, riscul este iminent.

În consecință, s-a decis emiterea unui ordin de protecție provizoriu și montarea, pe piciorul lui Robert Nica, a unei brățări de monitorizare.

Totodată, fostul lider interlop transformat în dezvoltator imobiliar a fost căutat acasă, însă nu a fost găsit, motiv pentru care sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că acesta este căutat, în continuare, de polițiști.

CITIȚI ȘI:

Fiul fostului lider interlop Robert Nica, judecat pentru tentativă de omor după ce l-a înjunghiat pe băiatul unui milionar din București

EXCLUSIV | Temutul interlop Robert Nica, hăituit de soție. Cum ar încerca nevasta fostului lider al grupării Sportivilor să ia toată averea familiei

EXCLUSIV | Dealerii care îi aprovizionau cu droguri pe Vlad Pascu și grupul lui de narcomani aveau legături strânse cu temutul clan al Sportivilor

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto