EXCLUSIV | Temutul interlop Robert Nica, hăituit de soție. Cum ar încerca nevasta fostului lider al grupării Sportivilor să ia toată averea familiei

EXCLUSIV | Temutul interlop Robert Nica, hăituit de soție. Cum ar încerca nevasta fostului lider al grupării Sportivilor să ia toată averea familiei
Publicat: 20/08/2023, 08:00

Liderul interlop bucureștean Robert Nica se află în arest preventiv, după ce a fost acuzat că și-a bătut socrul și cumnata. În spatele scandalului ar fi, însă, o adevărată strategie prin care rudele sale ar încerca să-l lase fără întreaga avere, evaluată la câteva milioane de euro, în condițiile în care bărbatul a devenit, în ultimii zece ani, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Sectorul 4.

La jumătatea acestei luni, Robert Nica, fostul lider al grupării Sportivilor din București a fost reținut, după ce a fost acuzat că și-a bătut socrul și cumnata. Ulterior, acesta ar fi încercat să determine victimele să-și schimbe declarațiile, iar bărbatul a fost arestat preventiv. De altfel, acesta abia fusese eliberat din arest, după ce, în februarie, a fost arestat pentru că a fost prins în timp ce conducea drogat și cu permisul suspendat. Acesta a fugit de Poliție și a provocat un accident fără victime.

Incidentele violente din 12 august nu sunt, însă, evenimente izolate în familia lui Nica. Prima data când un astfel de incident a devenit public a fost în 2020. Atunci, soția l-ar fi prins cu amanta pe liderul interlop și ar fi încercat s-o omoare pe femeie cu un cuțit. Nica ar fi intervenit între cele două, iar nevasta l-ar fi înjunghiat, din greșeală, în zona inimii.

Pentru a nu-i face probleme soției sale, bărbatul s-ar fi tratat în mod clandestin, însă, din acel moment, a urmat un lung și de scandaluri.

Surse apropiate lumii interlope au dezvăluit, pentru Gândul, că soția lui Nica ar fi cerut, pe numele acestuia, ordine de protecție la toate adresele la care are proprietăți, în așa fel încât bărbatul să nu poată locui în propriile sale imobile.

Soția ar fi refuzat să divorțeze

Ultimul eveniment violent a avut loc în 12 august, când Robert Nica și-ar fi bătut socrul și cumnata. Acesta a fost reținut două zile mai târziu, de polițiștii Secției 26. iar mai apoi arestat de magistrații Judecătoriei Sectorului 4.

Sursele citate au precizat că fostul șef al grupării Sportivilor i-ar fi propus soției să divorțeze, însă aceasta ar fi refuzat categoric. În acest sens, spun sursele Gândul, aceasta ar evita un eventual proces de partaj și ar aștepta ca interlopul să ajungă la închisoare, pentru a prelua cea mai mare parte a averii familiei, în condițiile în care  soțul ei este un dezvoltator imobiliar important.


CITEȘTE ȘI:

Șoferul DROGAT care a ucis doi tineri, lângă Vama Veche, este un băiat de bani gata. Mama lui vinde terenuri de sute de mii de euro

EXCLUSIV | Bătăușii din Costinești au mai atacat o dată jandarmii, după ce și-au terorizat vecinii. „Ne e foarte frică. Când beau, devin sălbatici!”

EXCLUSIV | Jandarmul care i-a făcut praf pe bătăușii din Costinești a fost în Legiunea Străină. Doi dintre scandalagii sunt infractori periculoși

EXCLUSIV | Petre Geamănu, acuzat că l-a înșelat pe temutul traficant de droguri Uțu de la Arad cu 200.000 de euro. „Petre, îți vine timpul în curând!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...