8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Dobânzi mai mari la creditele în lei după ce indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimii 9 ani

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Dobânzi mai mari la creditele în lei după ce indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimii 9 ani
FOTO - Caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 21/05/2022, 08:00
Actualizat: 21/05/2022, 08:16

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut vineri la 5,71% pe an, de la 5,62% pe an în ziua precedentă, conform informaţiilor publicate de Banca Naţională a României (BNR). (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Registrul Auto Român oferă un nou serviciu. Cei care vor să cumpere o mașină, îi pot face verificarea tehnică la sediul RAR

Registrul Auto Român (RAR) oferă de acum un nou serviciu și îi va ajuta pe cei care intenționează să cumpere un autoturism să afle dacă mașina este în regulă, iar identitatea acesteia este cea reală. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

VIDEO | Horoscopul zilei de 21 mai 2022. Soarele intră în zodia GemenI

Horoscopul zilei de 21 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Ce gust are berea NATO, lansată în Finlanda în cinstea cererii de aderare depusă recent de Helsinki: „Vindem și 2.000 de doze pe zi”

O fabrică de bere din Finlanda, situată la 50 de kilometri de graniţa cu Rusia, în Savonlinna, a lansat un nou sortiment în cinstea cererii de aderare a NATO depusă recent de guvernul de la Helsinki. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Pentagonul contrazice Moscova: Nu avem niciun indiciu cu privire la utilizarea laserelor armate în Ucraina

După ce Rusia a susținut că are tehnologie laser care ar putea lovi dronele inamice „în câteva secunde”, oficialii Pentagonului s-au grăbit să nege afirmația, spunând că Rusia nu a folosit o astfel de tehnologie înainte. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Elon Musk, acuzat că a hărţuit sexual o angajată SpaceX. Suma uriaşă cu care ar fi încercat să-i cumpere tăcerea

Elon Musk i-ar fi făcut propuneri indecente unei însoţitoare de bord, iar apoi i-ar fi cumpărat tăcerea cu un sfert de milion de dolari. Excentricul miliardar neagă acuzaţiile şi spune că în spate ar fi un război politic. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Mariupol: Armata rusă transmite că ar fi eliberat complet combinatul Azovstal

Armata rusă a declarat vineri că a „eliberat complet” combinatul siderurgic Azovstal din oraşul strategic Mariupol, în sud-estul Ucrainei, după capitularea ultimilor soldaţi ucraineni prezenţi acolo. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Peste două milioane de cazuri Covid-19, anunțate în Coreea de Nord. Cum ar putea liderul Kim Jong-un să se folosească de această criză medicală și umanitară

Coreea de Nord a înregistrat, în ultima perioadă, peste două milioane de cazuri de Covid-19, într-o țară care are doar 25 de milioane de locuitori, și se află în fața unei crize medicale și umanitare odată cu cele. Analiștii internaționali susțin că, în aceste condiții, Kim Jong-un ar putea să se folosească de criză pentru a-și consolida poziția. (CITEȘTE MAI MULTE AICI…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult