8 ȘTIRI DE LA ORA 8. George Simion, liderul AUR, solicită, din nou, suspendarea lui Klaus Iohannis. “O rog pe doamna Firea ca PSD să semneze iniţiativa”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. George Simion, liderul AUR, solicită, din nou, suspendarea lui Klaus Iohannis. “O rog pe doamna Firea ca PSD să semneze iniţiativa”
George Simion, liderul AUR, solicită, din nou, suspendarea lui Klaus Iohannis. “O rog pe doamna Firea ca PSD să semneze iniţiativa”
Publicat: 17/12/2020, 08:00

George Simion, liderul AUR, solicită, din nou, suspendarea lui Klaus Iohannis. “O rog pe doamna Firea ca PSD să semneze iniţiativa”

George Simion, co-președintele AUR, ia în calcul tot mai serios suspendarea lui Klaus Iohannis, rugând-o pe Gabriela Firea ca PSD să semneze inițiativa.

Gabriela Firea, revoltată pe comportamentul PNL și USR PLUS: “Circ grotesc. Cei care au pierdut alegerile se ceartă pe funcții. Orban este un eșec!”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, a lansat un nou atac la PNL și USR PLUS, ai căror reprezentanți sunt, în opinia ei, avizi după funcții înalte în stat, deși formațiunile politice din care fac parte au pierdut alegerile parlamentare.

Alexandra Botez, maestră a Federației Internaționale de Șah, despre ”sportul minții” și noua realitate pandemică: ”În viață, mulți oameni fac o deschidere bună, iar apoi se poticnesc și nu descoperă strategia câștigătoare”

Alexandra Botez a învățat șahul la vârsta de 6 ani, chiar sub îndrumarea tatălui său. Iar interacțiunea permanentă cu piesele albe și negre, pe tabla caroiată, s-a dovedit a fi o alegere senzațională și, practic, i-a schimbat viața.

GÂNDUL GREEN. Letea Reciclează! Program pilot de colectare și reciclare a deșeurilor în una dintre cele mai izolate localități din Delta Dunării: „Localnicii, mai educați ca mulți dintre turiști”.

În ultima ediție a GÂNDUL GREEN a fost abordată problema reciclării deșeurilor din localitatea Letea din Delta Dunării. Gazda emisiunii i-a avut invitați pe Loredana Pană, coordonatorul proiectului Ecopolis (implicat în reciclarea deșeurilor din Letea) și pe Raul Pop, președintele asociației Ecoteca.

George Simion, liderul AUR, huiduit la Timișoara: „Pentru ce am luptat în Revoluţia asta? Provoca.

Liderul AUR, George Simion, a fost huiduit la Timișoara, în timpul unei întâlniri cu susţinători ai formaţiunii sale. Mai multe persoane au fost nemulțumite de prezența membrilor AUR în faţa Operei, simbol al Revoluţiei de la Timişoara.

Sebastian Burduja și-a dat demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice: „Sunt onorat să încep de luni mandatul de deputat în Parlamentul României”

Sebastian Ioan Burduja a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Nicolae Ciucă publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Clotilde Armand: Romprest mai are câteva zile să-şi onoreze obligaţiile. În caz contrar, vom rezilia contractul

Scandalul gunoaielor lăsate pe străzile din Sectorul 1 al Capitalei continuă. Primarul Clotilde Armand spune că Romprest mai are termen câteva zile să-şi onoreze obligaţiile contractuale față de locuitori, altfel va rezilia contractul.

Paolo Gentiloni: „Relansarea economică în zona euro va începe în primul trimestru din 2021”

Statele din zona euro vor înregistra primele semnale de relansare economică în primul trimestru al anului 2021, afirmă Paolo Gentiloni, comisarul Uniunii Europene pentru Economie, subliniind că lunile de iarnă vor fi dificile, în contextul noilor restricţii antiepidemice impuse de unele ţări.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult