8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Mama copilului bătut de unchi în parc: „Nu este prima dată când îl bate… Acum s-a ajuns prea departe!”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Mama copilului bătut de unchi în parc: „Nu este prima dată când îl bate... Acum s-a ajuns prea departe!”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Mama copilului bătut de unchi în parc: „Nu este prima dată când îl bate... Acum s-a ajuns prea departe!” / Foto: Captură
Publicat: 09/02/2021, 07:57
Actualizat: 09/02/2021, 08:04

Mama copilului de 13 ani susține că nu este pentru prima dată când fiul ei este bătut de bărbatul care l-a trântit la pământ și care, pe deasupra, îi mai este și unchi puștiului.

Mama copilului trântit la pământ într-un parc din Hunedoara, declaraţii incredibile despre unchiul fiului ei: “Nu este prima dată când îl bate!”

Femeia precizează că fiul ei a mai fost lovit în trecut de Alexandru Cobzaru, dar că de această dată s-a întrecut orice limită, motiv pentru care agresorul trebuie să plătească.

Beatrice Mahler: „Eu sper că fiecare părinte atunci când își va vedea copilul că are o simptomatologie minimă va încerca să accepte testarea”

„Eu sper că fiecare părinte atunci când își va vedea copilul că are o simptomatologie minimă va încerca să accepte testarea sau să aleagă să îl testeze într-un centru unde are el încredere. Este singura posibilitate de anchetă epidemiologică și de izolare a cazurilor care sunt contagioase. Cred că am vorbit de atâtea ori despre această nevoie a raportării acestor cazuri care nu se face pentru că vrem statistic să avem un număr mare de cazuri, ci pentru că fiecare raportare însemnă până la urmă o armată de oameni care se mobilizează și au ca obiectiv limitarea transmiterii acestei infecții care este extrem de severă pentru unele persoane”, a declarat medicul.

Ministrul Educației anunță ce se întâmplă în cazul în care părinții refuză testarea elevilor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunțat ce se întîmplă în situația în care părinții refuză să semneze formularul de consimțământ privind testarea COVID-19 a elevilor care prezintă la școală simptome specifice bolii.

Diana Șoșoacă, atac fără precedent la adresa la Raed Arafat: “Abuzează copiii din România! E o bucurie a lui să vadă cum suferă oamenii”

Diana Șoșoacă îl atacă dur pe Raed Arafat, pe care îl acuză că abuzează elevii din România, din moment ce îi obligă să poarte mască de protecție până și în sălile de clasă sau la orele de educație fizică. Senatoarea AUR îi mai îndeamnă pe părinții să depună notificări, în așa fel încât copiii să poată fi testați pentru COVID-19 doar cu acordul lor.

Copiii de grădiniță și de ciclu primar, la școală și în scenariul roșu. Cîmpeanu: „E greu să înveți să faci litere online”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a explicat că, ținând cont de scenariile privind participarea fizică la ore, copiii de grădiniță și de ciclu primar merg în continuare la școală, chiar dacă incidența îmbolnăvirilor cu Covid este de peste 3 la mia de locuitori, pentru că „în clasele pregătitoare și în clasa întâi e greu să înveți să faci literele online”. Totodată, el a spus că, cel puțin până la apariția noii tulpini, micuții erau mai puțini vulnerabili în fața infectării.

Nelu Tătaru: „Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preț”

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, în prezent deputat liberal, a vorbit, luni seară, despre implicările politice în gestionarea pandemiei de Covid-19, după 15 mai, când a început prima etapă de relaxare a restricțiilor, de după starea de urgență.

Monica Pop, reacție după ce Ion Cristoiu a spus că s-a simțit rău în urma rapelului: „Cum să știe lumea…”

Medicul Monica Pop a comentat, luni seară, declarațiile făcute de gazetarul Ion Cristoiu, care a spus că s-a simțit rău după a doua doză de vaccin anti-COVID-19. Românii ar fi trebuit să fie informați cu privire la efectele vaccinului, a declarat Pop.

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021. „Berbecii” fac pași profesionali importanți

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA