Horoscopul zilei de 9 februarie 2021. „Berbecii” fac pași profesionali importanți

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021. „Berbecii” fac pași profesionali importanți
FOTO - Pixabay
Publicat: 08/02/2021, 23:56
Actualizat: 08/02/2021, 23:57

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Capricorn și imprimă asupra noastră mai multă seriozitate și mai multă determinare în atingerea obiectivelor avute. Totodată, devenim mai ambițioși și mai curajoși, dar ar trebui să evităm să ne refugiem în muncă și să ne alocăm timp și pentru micile bucurii ale vieții.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 februarie 2021

Dragoste

Te preocupi prea mult de carieră și uiți că ai și o familie care te așteaptă acasă. Încearcă să le acorzi și celor dragi atenția de care au nevoie. Sună-ți părinții, stai de vorbă cu aceștia, chiar dacă o faci într-o pauză de muncă.

Carieră și bani

Se întrevede o zi foarte bună din punct de vedere profesional, cu șanse de afirmare, de recunoaștere a meritelor. Discuțiile cu superiorii sunt constructive și poți obține niște aprobări, aprecieri care să te bucure.

Sănătate

Stresul vine din faptul că te implici în prea multe activități deodată, prea multe proiecte și vrei ca toate să iasă așa cum îți propui, iar realitatea nu este chiar așa îngăduitoare.

Horoscop zilnic Taur – 9 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să primești niște vești din străinătate sau de la persoane care sunt de altă naționalitate și cu care ai legături apropiate. Relațiile la distanță se bucură de reconectare.

Carieră și bani

Simți nevoia să fii validat, să te consulți cu persoane cu experiență, să primești confirmări pentru deciziile și acțiunile tale, chiar dacă la final tot ceea ce simți tu vei face.

Sănătate

Starea de sănătate începe pas cu pas să se îm bunătățească, mai ales dacă te vei odihni mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 februarie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente intime intense, reconectare cu partenerul de viață. Chiar și cei singuri pot trăi experiențe pasionale.

Carieră și bani

Este o zi bună să te preocupi de o situație legată de bunuri materiale, credite, taxe, impozite, comisioane. Vezi ce datorezi și cât datorezi celorlalți. Dacă trebuie să interacționezi cu instituțiile publice s-ar putea să te enervezi și lucrurile să se desfășoare mai greoi.

Sănătate

Dacă ieri treceai de la o stare la alta, iată că astăzi reușești să îți menții energia în echilibru.

Horoscop zilnic Rac – 9 februarie 2021

Dragoste

Ai nevoie să te reapropii de partener și ziua de astăzi te poate ajuta în acest sens. Puteți aborda mult mai deschis, cu mai mult curaj, anumite aspecte care țin de viața de cuplu.

Carieră și bani

Este posibil să discuți pe baza unui contract, să ți se propună o colaborare, însă nu te grăbi să semnezi și fii atent la ce termeni și condiții este dispus să accepți. S-ar putea ca ce pare acum favorabil, ulterior să nu mai fie la fel.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, energie și poftă de socializare mai multă.

Horoscop zilnic Leu – 9 februarie 2021

Dragoste

Nu răsufla încă ușurat, ci menține-ți echilibrul în relația cu partenerul de viață. Discutați pe temele care vă deranjează și nu lăsa zona profesională să devină prioritară astăzi.

Carieră și bani

S-ar putea ca sarcinile de muncă să ți se pară obositoare, mai ales dacă de curând s-au schimbat responsabilitățile sau programul sau alte activități au intrat în fișa postului. Capacitatea de concentrare este destul de scăzută.

Sănătate

Și azi te poți simți mai iritat, mai agitat și cel mai probabil la starera generală se adaugă și lipsa somnului suficient.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 februarie 2021

Dragoste

Este o zi bună pentru activități alături de persoana iubită și de copii, dar mai ales o zi favorabilă discuțiilor. Încearcă să nu faci critici sau să-ți impui punctul de vedere și vei observa că și cei dragi se vor deschide mai ușor în fața ta.

Carieră și bani

O idee creativă poate veni în întâmpinarea unei probleme pe care o ai de rezolvat la locul de muncă. Îți trebuie doar curaj să o spui.

Sănătate

Dedică-te și micilor plăceri ale vieții, indiferent care sunt alea. Cu siguranță ai un hobby pe care l-ai lăsat deoparte de ceva vreme și pe care l-ai putea reactiva astăzi.

Horoscop zilnic Balanță – 9 februarie 2021

Dragoste

Cei din familie îți pot cere marea cu sarea sau, cel puțin, asta este percepția ta astăzi. Ți se pare că te solicită și pun presiune pe tine sau, în alte cazuri, că au pretenții prea mari de la tine.

Carieră și bani

Dacă aveai în plan să te ocupi de niște sarcini gospodărești, ia în calcul și o schimbare neașteptată  care poate surveni în urma unei situații profesionale care te solicită fără drept de apel.

Sănătate

Te simți bine și îți recapeți liniștea în ceea ce privește starea ta de sănătate, cel puțin astăzi.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 februarie 2021

Dragoste

Nu ești cea mai comunicativă persoană astăzi, în schimb cu persoana iubită sau cu copiii ești mult mai deschis și chiar dispus să stai la povești. Nativii singuri pot flirta mai mult astăzi.

Carieră și bani

Ești destul de sobru și rigid în dialogurile profesionale. Preferi să asculți și să tragi concluzii în sinea ta sau să răspunzi doar la strictul necesar.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 februarie 2021

Dragoste

Sunt niște frământări sentimentale care te macină, niște gânduri, întrebări, dar pe care încă nu simți să le exteriorizezi.

Carieră și bani

Azi te preocupi de o situație financiară. Cel mai probabil faci plățile uzuale sau faci niște calcule. Unor nativi le pot veni mici binusuri, comisioane, însă au și tendința de a fi mai cheltuitori.

Sănătate

Ar fi de preferat să te odihnești cât mai mult pentru a-ți reîncărca bateriile. Vei avea nevoie zilele care urmează.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 februarie 2021

Dragoste

Te preocupi de viața sentimentală mai mult, mai ales dacă ești la începutul unei relații și nu vrei să se strice. Poți purta dialoguri siropoase cu persoana iubită, dar și îndrăznețe.

Carieră și bani

Ești foarte determinat să-ți atingi scopurile, obiectivele propuse și azi s-ar putea chiar să bifezi tot ce ai trecut pe listă, în program.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și-ți aduce energie, putere fizică și psihică, dar și rezistență la factorii exteriori.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii cuprins de niște regrete sau o persoană din trecut să te caute și asta să te bulverseze pe moment.

Carieră și bani

Se pot pune la punct în mod favorabil niște situații financiare mai vechi. Poți să ai o altă perspectivă asupra unui context legat de bani.

Sănătate

Sensibilitatea ta este mai accentuată astăzi și te poți înduioșa mai ușor, dar mai ales poți pune la suflet tot ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Pești – 9 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai impresia că prietenii au ceva cu tine, că nu te înțeleg, să ți se pară că te tratează cu răceală sau nepăsare.

Carieră și bani

Te bucuri de susținere în cadrul unui proiect de grup, însă încearcă să nu te ridici cu pretenții prea mari.

Sănătate

Ți-ar prinde bine o plimbare, o ieșire în oraș, o întâlnire cu prietenii, însă cel mai probabil planurile tale se dau peste cap rapid din cauza unor factori ce nu țin de tine.

Horoscop săptămâna 8 – 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 ne îndeamnă să fim atenți la gândurile noastre pentru că ceea ce transmitem în Univers se poate întoarce la noi.

Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 se remarcă prin nu mai puțin de patru conjuncții care se petrec în zodia Vărsător, dintre care trei îl implică pe Mercur retrograd, și, în plus, tot aici are loc și o Lună Nouă.

Astfel, Venus, Micul Benefic și planeta iubirii, își unește energia cu Jupiter, Marele Benefic și planeta oportunităților, și fiecare aderă la o uniune cu Mercur retrograd.

Prin urmare, este o perioadă în care ni se deschid noi perspective de viitor, apar noi oportunități în viața noastră pe care trebuie să le abordăm cu atenție și fără grabă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”