8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Alida Moise, care a trecut prin complicații foarte mari din cauza Covid: „ Se anunță al treilea val al pandemiei și trebuie să fim pregătiți”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Alida Moise, care a trecut prin complicații foarte mari din cauza Covid: „ Se anunță al treilea val al pandemiei și trebuie să fim pregătiți”
Dr. Alida Moise, foto: Antena 3
Publicat: 27/02/2021, 08:25
Actualizat: 06/04/2021, 15:00

Medicul Alida Moise, fostă șefa a secției ATI de la Spitalul „Gerota” din Capitală, și care în primăvara anului trecut a suferit complicații grave din cauza infecției cu noul coronavirus, este de părere că al treilea val de îmbolnăviri se apropie și trebuie să fim pregătiți!

„Am descoperit că rănile de atunci nu s-au vindecat. Acea perioadă a însemnat teamă, frustrare, revoltă, suferință fizică pentru unii dintre noi și multă suferință emoțională, atât în perioada de carantină, cât și în cea de recuperare.

Nu ne-a fost deloc ușor să ne refacem. Noi, fiecare angajat de la Gerota, care funcționam în altă realitate, în care nu eram pregătiți, am pornit, am funcționat și am avut impresia că mergem bine”, a declarat dr. Alina Moise, într-un interviu acrodat la Antena 3.

Cum va fi vremea în ultimul weekend din februarie. Se răcește și va fi vânt puternic în toată țara / În București sunt așteptate averse

Vremea intră într-un proces de răcire ce se va resimți treptat în toate regiunile, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor normale, începând de sâmbătă până luni. Tot în această perioadă, meteorologii anunță vânt puternic în toată țara și ninsori la munte.

Deja, de noaptea trecută, vântul s-a intensifica treptat, la început în nord-est și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă se va întâmpla în cea mai mare parte a țării.

Duminică (28 februarie) și luni (1 martie) intensificări temporare ale vântului vor mai fi îndeosebi în regiunile estice și în zona de munte.

Încă o mașină a fost confiscată în sectorul lui Piedone, pentru depozitare ilegală de deșeuri!

Primăria sectorului 5 din Capitală anunță că vineri a fost confiscată o a doua mașină pentru că șoferul acestuia arunca deșeuri din construcții pe trotuar!

Polițiștii locali și comisarii Gărzii de Mediu au constatat că pe strada Bachus, lângă Școala nr.148, o persoană arunca deșeuri provenite din construcții, pe domeniul public, dintr-o autoutilitară marca Ford Transit de culoare albă.

O femeie a fost ucisă pe trotuar cu mașina de către un șofer beat, la Cluj!

Un groaznic accident de circulație a avut loc vineri seară la Cluj, acolo unde o femeie a fost ucisă pe trotuar cu mașina de către un șofer băut!

O femeie de 70 de ani, care se afla pe trotuar pe o stradă din Cluj-Napoca, a murit vineri seara după ce a fost lovită de o mașină!

A fost prins șoferul care e bănuit că a provocat accidentul din Giurgiu și apoi a fugit

Un tânăr de 21 de ani, care este bănuit că ar fi produs un grav accident rutier, vineri dimineața, în apropierea comunei Călugăreni, din județul Giurgiu, și care a fugit de la locul faptei, a fost identificat și reținut ulterior de polițiști, pentru 24 de ore. El este acuzat și va fi cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu, în accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului, două persoane au murit: un bărbat de 55 de ani, din municipiul București, pasager în autoutilitară, și o femeie de 47 de ani, din municipiul Giurgiu, pasageră în autoturism.

Ministrul Justiției, Stelian Ion: „Să lovim grupurile infracționale acolo unde le doare mai tare, la bani”

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a afirmat, vineri, că „grupurile infracționale trebuie lovite acolo unde le doare mai tare, la bani”. Acesta a spus, de asemenea, că spălarea banilor trebuie să fie o prioritate operațională, în condițiile în care infractorii trimit bani în țară pentru a fi „spălați”.

Un bărbat din Constanța, care nu avea permis auto și conducea o mașină cu numere false, a lovit 10 autoturisme parcate

Un bărbat de 49 de ani, care nu avea permis auo și conducea o mașină cu numere false, a lovit zece autoturisme parcate pe o stradă din Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, oamenii legii au fost sesizați, vineri seară, cu privire la producerea unui accident pe strada Brizei din municipiul Constanța.

În urma cercetărilor de la fața locului, agenții au stabilit că este vorba despre un singur șofer, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Calendar creștin ortodox, 27 februarie 2021. Ce sfinți sunt pomeniți în această zi

Sfântul Procopie Decapolitul, după cum ne arată numele sau, era din părțile Decapolei, regiune situată lângă Mării Galileii. A îmbrățișat, încă de tânăr, viață monahală și s-a afirmat că apărător al icoanelor, în timpul perioadei iconoclaste din vremea împăratului Leon Isaurul. Din acest motiv, a fost arestat și torturat cu sălbăticie.

După moartea împăratului Leon, având loc reabilitarea cultului sfintelor icoane în Biserică, Sfântul Procopie s-a întors la viață sihăstrească, unde a viețuit până la o vârstă înaintată. Sfântul Procopie a trecut la Domnul în veacul al IX-lea.

 

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier