8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Radu Țincu, reacție în scandalul finanțării spitalelor din Sectorul 1: „Când afli că riști să nu mai poți să îți plătești utilitățile, asta înseamnă că rămâi fără curent electric, fără apă…”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Radu Țincu, reacție în scandalul finanțării spitalelor din Sectorul 1: „Când afli că riști să nu mai poți să îți plătești utilitățile, asta înseamnă că rămâi fără curent electric, fără apă...”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Radu Țincu, reacție în scandalul finanțării spitalelor din Sectorul 1: „Când afli că riști să nu mai poți să îți plătești utilitățile, asta înseamnă că rămâi fără curent electric, fără apă...”
Publicat: 05/02/2021, 08:00

Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, una dintre cele patru unități sanitare din Sectorul 1 despre care Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că au fost trecute în administrarea CGMB, a criticat gestul acesteia: „Se taie finanțarea utilităților și tot ce înseamnă întreținerea clădirii, pentru că aceste clădiri se află în patrimoniul primăriei”. Mai mult, Țincu invocă „siguranța națională” și spune că se impun intervenții inclusiv la Cotroceni și la Palatul Victoria!

Reacția medicului Radu Țincu, după ce Clotilde Armand a anunțat mutarea a patru spitale la PMB: „Într-o criză sanitară de proporții, când vezi că infrastructura e la baza tragediilor…”

„Se taie finanțarea utilităților și tot ce înseamnă întreținerea clădirii, pentru că aceste clădiri se află în patrimoniul primăriei. Chestiuni legate de mentenanța clădirii, modernizarea clădirii.”, spune Țincu.

Diana Șoșoacă cere anchetarea lui Clotilde Armand! „Eu nu pot să o consider cetățean român”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a solicitat intervenția DNA în scandalul spitalelor de la Sectorul 1, unde edilul Clotilde Armand a tăiat finanțarea a patru spitale din subordinea primăriei pe care o administrează.

Suspiciuni de fraudă cu 500 milioane de euro la Ministerul Economiei! Miza: Granturile pentru IMM-uri / Din 531 de proiecte aprobate spre finanțare, 353 au fost depuse pe ultima sută de metri! Cum se apără ministrul Claudiu Năsui

Ministerul Economiei, prins într-un scandal uriaș! Este vorba de granturile pentru IMM-uri. După publicarea proiectelor aprobate, au apărut deja primele suspiciuni de FRAUDĂ. Suspectul principal este ministrul Economiei, Claudiu Năsui (USR) și apropiați ai acestuia.

Traian Băsescu: “E greșită decizia de a redeschide școlile, nu am dubii!” / “Vaccinul nu oferă imunitate pentru tulpina britanică!”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, este de părere că decizia autorităților de redeschidere a unităților de învățământ este total eronată, în condițiile în care tulpina britanică de COVID-19 ar fi suferit mutații, iar vaccinul nu ar mai oferi imunitate.

O nouă stațiune montană în România. Dezvoltarea platoului Padina-Peștera intră în linie dreaptă

Românii, dar și străinii, ar putea avea parte de două noi pârtii de ski, în Dâmbovița și Prahova, în cadrul proiectului platoului Padina-Peștera.

Românii cu vârsta peste 65 de ani nu vor fi vaccinați cu AstraZeneca! Care este limita de vârstă și la ce interval se face rapelul

Reprezentanții Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) au oferit detalii despre vaccinul anti-Covid, care va veni și în România. Astfel, au fost precizate vârstele persoanelor care vor fi imunizate cu acest ser, dar și intervalul recomandat pentru rapel.

GÂNDUL LIVE. Dan Cruceru, prezentator TV și blogger de parenting, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția de vineri, 5 februarie 2021, de la ora 11.30

Dan Cruceru, prezentator TV și blogger de parenting, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția GÂNDUL LIVE de vineri, 5 februarie 2021, de la ora 11.30.

Medicul care l-a tratat pe Aleksei Navalnîi după ce fusese otrăvit a murit subit! Era martorul cheie în dosarul principalului contestatar al lui Vladimir Putin

Serghei Maximishin, medicul rus care l-a tratat pe Aleksei Navalnîi după ce fusese otrăvit, a murit brusc. Acesta era principalul martor în dosarul principalului contestatar al lui Vladimir Putin.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna