8 ȘTIRI DE LA ORA 8. S-a înregistrat primul focar de Covid-19 din valul 4 al pandemiei, în ziua în care numărul infectărilor a depășit 1.000 de cazuri

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. S-a înregistrat primul focar de Covid-19 din valul 4 al pandemiei, în ziua în care numărul infectărilor a depășit 1.000 de cazuri
Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 29/08/2021, 08:00
Actualizat: 29/08/2021, 08:10

Un focar de Covid-19, primul din valul 4 al pandemiei, a fost înregistrat la la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă şi evaluare din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Buzău.

Potrivit autorităţilor din Prefectura Buzău, în cadrul unităţii au fost confirmate pozitive cu teste rapide 8 persoane. Este vorba despre 2 angajaţi educatori şi 6 copii.

Bilanț Covid în România, 28 august 2021. Un nou record negativ. Peste 1.000 de noi cazuri de COVID-19, raportate în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, sâmbătă, 28 august 2021, că au fost diagnosticate 1.015 de noi cazuri Covid-19. Este cel mai mare număr de cazuri noi, în 24 de ore, înregistrat din 14 mai 2021 încoace. Au fost prelucrate 16.130 de teste RT-PCR și 27.756 de teste rapide antigenice. 243 persoane sunt internate la ATI. S-au înregistrat 19 decese.

Doi copii, unul de o lună și altul de 4 ani, internați în stare gravă cu COVID-19 la „Matei Balș”. Mamele lor sunt nevaccinate, iar una dintre ele credea că are laringită

Doi copii cu COVID au fost internați în stare gravă, cu febră mare, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, mamele lor fiind nevaccinate. Primul copil, de 4 ani, a ajuns la spital cu febră de 41.2°C. Mama lui este nevaccinată și a susținut că are laringită, convinsă că nu poate fi altceva. Amândoi au, conform testelor, COVID. Al doilea copil – sugar de 1 lună – avea febră de 3 zile.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă: „Dacă vom institui restricţii de circulaţie, ele nu vor viza persoanele vaccinate”

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, sâmbătă, că în cazul în care cifrele cazurilor de COVID-19 se înrăutăţesc şi este nevoie de instituirea unor restricţii de circulaţie, acestea nu vor viza persoanele vaccinate, menţionând că doar în ultimă instanţă vor fi afectate şcolile.

Premierul Florin Cîțu: „Alocațiile și pensiile vor crește la începutul anului 2022. Vreau să avem o formulă clară şi transparentă ca în fiecare an să crească cu un anumit procent”

Alocaţiile pentru copii şi pensiile vor creşte la începutul anului 2022, însă procentul de majorare a acestora nu a fost încă stabilit, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, premierul Florin Cîţu. Acesta a afirmat că îşi doreşte ca majorările de alocaţii şi de pensii să aibă loc la începutul fiecărui an, în funcţie de creşterile economice şi de inflaţia pe care România le înregistrează.

EXCLUSIV. Marcel Ciolacu pune țara la cale la o hamsie prăjită, pe malul mării, cu boșii PSD! (FOTO)

Weekend-ul acesta, întreaga conducere a social-democraților se întâlnește, la Neptun, cu liderii filialelor PSD din toată țara, pentru a analiza ultimele evenimente de pe scena politică și pentru a stabili viitoarele ”mutări”.

Dincolo de discuțiile politice, Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, și–a făcut puțină vreme și a poposit în Olimp, acolo unde a socializat la o hamsie prăjită, alături de nume grele” ale partidului.

Miss Universe România 2021 este o studentă de 21 de ani din Cluj-Napoca, fostă prezentatoare TV (FOTO)

Carmina Elena Olimpia Coftas este Miss Universe România 2021. Concursul care a desemnat-o câștigătoare a avut loc sâmbătă, 28 august, în Face Club din București. Elena Olimpia are 21 de ani și este născută în Târgu Mureș, dar locuiește în Cluj-Napoca, unde este studentă în anul III la Facultatea de Istorie. În trecut, a fost prezentatoare la postul de televiziune Orizont TV.

Horoscopul zilei de 29 august 2021. „Săgetătorii” analizează o relație

Horoscopul zilei de 29 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”