Horoscopul zilei de 29 august 2021. „Săgetătorii” analizează o relație

Horoscopul zilei de 29 august 2021. „Săgetătorii” analizează o relație
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 29/08/2021, 00:25
Actualizat: 29/08/2021, 00:28

Horoscopul zilei de 29 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 29 august 2021

Dragoste

Ești mai puțin sociabil astăzi și deși ceilalți vor să se apropie de tine, nu vei fi deloc deschis Posibil să fii frământat de niște principii și convingeri pe care le ai și să n știi dacă sunt sau nu corecte.

Carieră și bani

Analizezi pe toate părțile o situație profesioanlă în căutarea celui mai bun rezultat, celei mai bune soluții. Negocierile nu vor fi în favoarea ta. Atenție la acte!

Sănătate

Unele probleme de sănătate se pot agrava acum. S-ar putea să întâmpini unele probleme într-o deplasare, deci fii prudent!

Horoscop zilnic Taur – 29 august 2021

Dragoste

Ești din ce în ce mai rezervat în plan sentimental. Nu simți să te arunci în nimic nou sau, dacă ești parte a unui cuplu, analizezi cu seriozitate situația.

Carieră și bani

Poți primi niște aprecieri din zona profesională. Posibil să ți se recunoască niște merite și asta să te ajute să faci și un salt financiar. Unii nativi pot scoate bani din talentele lor.

Sănătate

Un context petrecut astăzi te poate ajuta să-ți recapeți încrederea în tine, iar asta va contribui la o stare de spirit mult mai bună.

Horoscop zilnic Gemeni – 29 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să-ți dai seama ce vrei de la relația ta, ce așteptări parteneriale ai. Nu te teme să rediscuți cu partenerul unele subiecte rămase nelămurite.

Carieră și bani

Ziua de astăzi este foarte importantă pentru tine. Poți avea revelații, momente de conștientizare care te pun pe direcția vieții. Îți poți da seama ce vrei să faci mai departe, ce trebuie să faci pentru a evolua și a te dezvolta așa cum îți dorești.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să ai o stare emoțională mai apăsătoare, poate chiar să fie cauzată de unele tensiuni cu familia.

Horoscop zilnic Rac – 29 august 2021

Dragoste

Poți avea parte de niște conștientizări legate de trecutul tău sentimental. Chiar dacă vor fi regrete, vor fi și câștiguri. Ai ocazia să te detașezi de ceva toxic și să ierți pe cineva care te-a rănit.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți asculți mai mult gândurile și să iei decizii importante, chiar dacă deocamdată le vei ține pentru tine.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să ți se evidențieze unele probleme de sănătate, chiar mai vechi și ignorate. Fii atent la simptomele de acum și nu te teme să mergi la medic pentru analize.

Horoscop zilnic Leu – 29 august 2021

Dragoste

Prietenii te pot ajuta, așa că nu ezita să le ceri sfatul într-o problemă pe care o ai în cuplu. Nu lua decizii legate de viața sentimentală.

Carieră și bani

O persoană importantă, poate un asociat, poate veni cu o idee bună, cu o soluție despre cum să redresezi un proiectsau cum să atragi unele fonduri. Evită speculațiile financiare astăzi!

Sănătate

Nu ești deloc în apele tale și s-ar putea să te macine o situație afecivă, poate chiar legată de copii, sau de faptul că nu reușești să găsești timp liber și pentru tine.

Horoscop zilnic Fecioară – 29 august 2021

Dragoste

Ai grijă la tendința de a deveni autoritar cu cei dragi, mai ales cu părinții. Nu asculta tot ce trece pe la urechile tale pentru că ego-ul tău poate fi afectat.

Carieră și bani

Munca depusă în ultimul timp, stresul și agitația profesională vor da roade, chiar dacă acum totul ți se pare nesigur și obiectivele tale par greu de atins.

Sănătate

Ai parte de niște trăiri emoționale revelatorii astăzi. Poate fi vorba de conștientizarea impactului pe care emoțiile îl au asupra stării tale de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță – 29 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru iubire, pentru planuri de viitor cu persoana iubită. Pentru momente de intimitate și reconectare la partener.

Carieră și bani

S-ar putea să primești niște vești din străinătate sau să reiei un dialog mai vechi, cu o persoană din trecut. Zi bună să realizezi ce ar trebui să studiezi pentru a-ți atinge un ideal.

Sănătate

Simți nevoia de a te retrage în liniște, de a sta doar tu cu gândurile tale. Azi ai putea planifica niște plimbări în natură, niște ieșiri în aer liber pentru a te mai detensiona.

Horoscop zilnic Scorpion – 29 august 2021

Dragoste

S-ar putea să petreci mai mult timp cu prietenii decât îți planificasei și asta să te ajute să clarifici niște situații mai vechi și tensionate cu cei din grup.

Carieră și bani

Azi ai mai mult grijă la cheltuieli, nu risca sume mari de bani și nu investi în contexte care promit câștiguri rapide.

Sănătate

Poți avea niște momente de conștientizare, poate înțelegi o traumă care te-a făcut până acum să pierzi diferite ocazii.

Horoscop zilnic Săgetător – 29 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să-ți dai seama ce-ți dorești de la relația ta, de la o posibilă viitoare relație – în cazul în care ești singur. Nu te teme de dialoguri în cuplu. Sunt constructive și vin cu soluții.

Carieră și bani

Deși este duminică, nu sunt excluse conflictele cu superiorii sau cu persoanele cu care intri în contact direct, poate cu colaboratorii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă astăzi chiar ar trebui să te pui pe primul loc și să faci ceea ce-ți place.

Horoscop zilnic Capricorn – 29 august 2021

Dragoste

Nu asculta tot ce zic cei din jurul tău, ci concentrează-te pe ceea ce crezi și gndești tu, pe ceea ce-ți psune intuiția.

Carieră și bani

Talentele și abilitățile tale te duc cu un pas în față la locul de muncă. Posdibil să faci schimbări dorite legate de program, sarcini. Unii nativi se pot angaja acum.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate și odihnă. În unele cazuri, afecțiuni mai vechi se pot manifesta pentru a fi tratate.

Horoscop zilnic Vărsător – 29 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună în plan sentimental. Poți cunoaște pe cineva care să te atragă, iar în cuplu se întrevăd momente pasionale.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate, talent, simț artistic, însă resimți o oarecare reținere în a te exprima. Pe de altă parte, poți fi stresat din cauza unei situații financiare, poate a unui credit sau a unei investiții pe caretrebuie să o faci.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și deși simți nevoia de relaxare și distracție, s-ar putea să te macine niște probleme emoționale.

Horoscop zilnic Pești – 29 august 2021

Dragoste

Analizezi foarte mult relația cu partenerul de viață, însă este multă neclaritate la mijloc. Nu știi dacă so oficializezi sau nu o relație sau dacă partenerul este persoana potrivită pentru a construi un cămin.

Carieră și bani

Te frământă o situație profesională peste măsură, însă astăzi încearcă să te detașezi. Posibil să simți nevoia de a lua o decizie sau de a comunica cuiva decizia luată.

Sănătate

Deși confuziile nu te sperie, azi s-ar putea să nu te siți deloc bine în pielea ta și emoțiile tale să-ți provoace tensiuni interioare.

Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 august 2021 poate aduce un mai mare interes pentru muncă și pentru sănătate.

Săptămâna 23 – 29 august 2021 se deschide cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, aspect care timp de o lună ne va susține să facem ordine în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. În plan sentimental este o perioadă bună pentru consolidarea și armonizarea relațiilor și va trebui să dăm dovadă de mai multă răbdare pentru ca lucrurile să meargă așa cum ne dorim.

În preajma zilei de 25 august se formează un aspect tensionat care ne cere să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru pentru că putem fi păcăliți mai ușor, putem fi înșelați, iar realitatea poate fi distorsionată și putem înțelege greșit mesajele.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Veste mare în showbiz! Este ÎNSĂRCINATĂ pentru prima dată. Vestea i-a uimit pe toți, deși...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Jigniri aspre între Nicolae Guță și fosta soție. Narcisa îl acuză că nu se mai...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Albinele au abilități impresionante! Ce au descoperit cercetătorii?