PSD este în doliu, după moartea unui celebru membru de partid

PSD este în doliu, după moartea unui celebru membru de partid
FOTO - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 11/03/2022, 01:15
Actualizat: 11/03/2022, 15:27

Este doliu în PSD, după decesul lui Viorel Dumitrașcu, membru al filialei din Mioveni, județul Argeș, și fost angajat al Uzinei Dacia timp de peste 25 de ani. De altfel, politicianul a devenit celebru după ce a organizat expediția Transsiberian-Mioveni, cu un autoturism 4×4 fabricat în România.

Astfel, în vara anului 2021, a mers timp de 55 de zile cu o Dacia Duster până la capătul Siberiei, la Magadan. Traseul a avut 25.500 de kilometri, iar aproximativ 4.000 dintre aceștia au fost parcurși pe drumuri neasfaltate care au pus la grea încercare autoturismul de teren fabricat la Mioveni.

El declara, atunci, că automobilul Duster avea dotări suplimentare, fiind vorba de un troliu, un cârlig de remorcare pe spate, un inversor de tensiune, relatează Antena 3.

Viorel Dumitraşcu a mai făcut cu maşina sa, cu 110 cai-putere, Turul Carpaţilor între 1 şi 15 august 2020, mergând foarte mult pe drumuri forestiere, asta şi pentru a se acomoda cu traseele dificile.

FOTO – Facebook.com/viorel.dumitrascu
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase