UPDATE: Accident grav în Brașov. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite (GALERIE FOTO)

Publicat: 03/08/2021, 09:19
Actualizat: 03/08/2021, 10:09

Trei mașini au fost implicate astăzi într-un accident pe DN 1 Braşov – Sibiu, judeţul Braşov. Din nefericire, două persoane au murit.

Update:

Un al doilea deces a avut loc după accidentul care a avut loc pe DN1 în judeţul Braşov, în această dimineaţă, anunţă Poliţia Braşov.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, dintre acestea 5 au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre cei trei conducători auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului.

Ulterior, a fost declarat decesul unei alte victime dintre cele 5 transportate la spital.

La testarea celorlalţi doi conducători auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Știre inițială:

Accidentul s-a produs la kilometrul 241, între localităţile Beclean şi Dridif, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgăraș au intervenit cu o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, în această dimineață, la un accident rutier produs între două autoturisme pe Drumul Național 1, pe raza comunei Beclean. În sprijin, au fost solicitate și 3 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Brașov.

În urma impactului, o persoană a decedat şi alte patru au fost rănite.

Circulaţia este deviată între localităţile Voila şi Făgăraş prin DJ 103E şi DJ 104A.